3 måder at gøre børnefødselsdagen nemmere på

Dette indhold er sponsoreret

Kan du allerede mærke stressen, der er ved at indtage din krop, i takt med at børnefødselsdagen nærmer sig? Det er altid hyggeligt, når gæsterne er ankommet og alt kører på skinner, men det er også bare en hel masse arbejde. Man skal planlægge, købe ind, invitere gæsterne, pynte op, forberede mad og så videre, og så videre. Men det kan blive en del nemmere at fejre den lille – eller store for den sags skyld – med nogle få justeringer eller hjælpende hænder. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan gøre den næste familiefødselsdag lidt nemmere.

Bestil maden udefra

Det er ofte madlavningen, som kan give flest problemer, herunder oprydning, tilberedning og indkøb. En nem måde at undgå det på, er ved brug af catering. Man kan bestille mad fra tusindvis af restauranter, som kan hjælpe dig med den bedste catering løsning. Uanset om i ønsker at få leveret mad, koldt eller varmt, få nogle tjenere eller kokke ud for at lave maden eller andet. Du kan stortset altid finde den løsning, som passer bedst til dig. En mulighed som OLIOLI, vil give jer flere forskellige muligheder. Blandt andet byg-selv poké bowls, hvor dine gæster selv kan sammensætte deres måltid på en buffet. Det er smart, hvis man har med børn eller mere kræsne gæster at gøre. 

Sørg for at børnene er underholdt

Hvis du skal holde børnefødselsdag, og vil slippe for at stresse under selve fødselsdagen, er det en god idé at sørge for noget underholdning. Send børnene på en skattejagt rundt i gården eller kvarteret, eller sæt dem igang med nogle udfordringer som limbo, stopdans eller ‘hvem kan spise sliksnørebånd hurtigst?’. På den måde undgår du at have en masse skrigende børn rendende rundt, som alle har fået sukkerchok og ikke ved, hvad de skal finde på. Det vil også give dig mulighed for at rydde op og gøre klar undervejs, mens børnene er ude på mission. 

Undgå for meget opvask

Det er en kæmpe ork at skulle igang med en stor opvask efter en fødselsdag. Hele køkkenet bugner med tallerkener fyldt med kagerester, halvt fyldte saftevands glas og slikskåle overalt. Gør det nemmere for dig selv, ved at bruge engangsglas og -tallerkener til fødselsdagen. Det er måske ikke den bedste klimaløsning, men hvis du finder nogle papkrus af genanvendt materiale, så går det nok. På den måde skal du bare samle alt service sammen i en skraldesæk, og kyle det ud i affaldsskakten eller -containeren.