Jul for børn

Børnesiden får på et senere tidspunkt en lille hyggelig julesektion tilknyttet. Tiden er dog desværre ikke til det i år.
Indtil da kan du besøge et par af vores søstersider, som inkluderer Juleliv og JuliDannevang – På disse 2 sider finder du masser af forslag til julegaver og julehygge.
Det er også i samarbejde med disse 2 sites, at julesektionen vil blive til.

Familien Jul – Dansk familie julefilm

Når Familien Jul vises er julen i sikre hænder.
Hugo Jul får sit livs overraskelse, da en magisk barnenisse, Pixy, flytter ind i familiens hus. Hugo bliver bedste venner med nissen og prøver at lære den at leve i menneskenes verden.
Hugo og hans to søskende holder nissen skjult for deres julehadende far, og det er ikke nemt, ikke mindst da Pixy tager med familien på den årlige campingferie.
Det er den efterhånden garvede Pelle Krusbæk, der spiller Hugo Jul. Pelle var med i den Oscar-vindende kortfilm Helium og har derudover bl.a. været med i ”Jagten” og ”I Lossens Time”.
De to søskende spilles af Alfred Bjerre Larsen, som har lagt stemme til tegnefilm og været med i ” Spies & Glistrup”, og den bedårende 13-årige Liv Brandorf får sin debut i ”Familien Jul”.
Nissen Pixy spilles af Herman Haugen Knop, som også medvirker i film for første gang.
Forældrene spilles af Paw Henriksen og Marie Askehave og i rollen som campingfatter ses Søren Pilmark.