Fine børnelamper til børneværelset

Dette indlæg er sponsoreret.

En lampe til børneværelset er en vigtig del af indretningen af et børneværelse. Her skal være det rette lys, så de små kan være vågne og sove på de rigtige tidspunkter. Du kan blandt andet lede efter fine børnelamper, som også kan fungere som natlamper, der kan være tændt med et svagt lys henover natten. På den måde vil de søde og små børnelamper også blive forbundet med et trygt værelse. 

Sjove børnelamper som natlys ved sengen

Der findes mange sjove børnelamper. Du finder nogle til både de små og de store børn. Ud over udvalget af glade og nuttede børnelamper, finder du naturligvis også en lang række andre lamper til børneværelset. Flere af dem har forskellige niveauer af lysstyrke, og nogle kan du sætte til at slukke efter et bestemt tidsrum. På den måde kan det hjælpe børn til at falde i søvn i dæmpet lys, eller lampen kan stå tændt med dæmpet lys, hvis jeres barn vågner i løbet af natten. Der skabes en rar atmosfære, hvor børnene føler sig godt tilpas. 

Mr. Maria Smiley spreder glæde og humør i børneværelset

Denne smiley børnelampe er sjov og kreativ og vil uden tvivl vil sprede glæde i børneværelset. Lampen forestiller en stor, lysende gul smiley. Dette er en fin og kreativ lampe, der vil vil stå og smile og lyse. Den glade smiley passer helt perfekt ind i børneværelset. Den er med LED-lys og kan dæmpes i seks forskellige trin, så den kan justeres efter behov. Den kan fint stå på ved siden af sengen og give et godt natlys samtidigt med, at dens søde design skaber en rolig og tryg atmosfære for barnet. 

Den søde Mr. Maria Miffy XL Børnelampe til børneværelset

Mr. Maria Miffy XL er en ekstra stor udgave af den søde og populære Miffy lampe. Den kan placeres på gulvet, hvor den vil stå og lyse. Denne store Miffy børnelampe i XL vil kun være mere spændende og interessant for barnet. Miffy lampen forestiller en sød kanin med strittende ører. Denne børnelampe er også med LED-lys og vil derfor kunne reguleres i seks forskellige niveauer alt efter behov. 

Heldigvis findes der også et stort udvalg af små børnelamper, der nemt kan stå på natbordet ved siden af sengen, hvor de fint kan stå og lyse. Ved hjælp af lysregulering, kan man nemt nedjustere lysstyrken, hvis man blot ønsker lidt hyggeligt lys eller vil bruge den som en natlampe til børneværelset. Der kan også skrues helt op for lyset, når der for eksempel skal læses en bog.