Kig dig for og spar penge!

spar-pengeInternettet har givet os helt nye muligheder og vi vil i dag have svært ved at give afkald på alle de fordele som vi har fået igennem det. Én af disse fordele er muligheden for at sammenligne priser på identiske produkter hos flere forskellige forhandlere.

Så uanset om du i dag skal købe en ny bog, nyt fjernsyn, ny mobil, ny computer eller finde drømmerejsen, så er der som regel altid penge at spare ved at undersøge markedet online inden man køber produktet. Til det formål findes der en række tjenester som fx edbpriser.dk, pricerunner.dk, kelkoo.dk, momondo.dk, elpristavlen.dk, bogpriser.dk. De er allesammen fortræffelige til at sammenligne priser på tværs af forhandlere.

Der er dog ét produktområde hvor der ikke findes til skrækkelig gode prissammenligninger og det er legetøjsområdet. I 2009 brugte en familie i gennemsnit 110 kr. om måneden på at købe nyt legetøj og i december steg det til 190 kr. – det blev til sammenlagt 1400 kr. en gennemsnits familie brugte på legetøj om i 2009 (http://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2010/2010-12-07-julehistorie.aspx). Det er altså ikke småbeløb vi taler om, når det drejer sig om indkøb til vores små prinsesser og prinser.

Man bør derfor være opmærksom når man køber legetøj og se sig for, fordi man kan faktisk spare en masse penge ved at gøre en lille smule research.