Pas på de mindste med healing

Healing fra person til person

Rigtig mange tænker på hokuspokus, når der tales om healing – det drejer sig ikke om at du skal tro på det eller ej, men om energi. Er du åben overfor alternative former for behandling og hjælp, når der er problemer med de mindste, så kan healing være svaret på rigtig mange af de mindre gener hos både børn og voksne.

Er du åben overfor, at der er mere mellem himmel og jord og mener du, at energien i vores kroppe kan være med til at hele både fysiske og psykiske skader, så er healing måske noget for dig.

Du skal slappe af og lade dig heale

Jo mindre du tror og jo mindre åben du er overfor effekten, des mere mærkbar vil healingen i mange tilfælde også være. Derfor er børn så oplagte patienter, når det kommer til netop de alternative behandlingsformer, for de tror ikke på noget.

Healing er endnu ikke så udbredt herhjemme, som det for eksempel er i USA, hvor der er en stor og trofast fanskare, der holder sig til de alternative behandlingsformer frem for den mere moderne medicin. Det er i disse kredse, at der bruges healing, naturmedicin og helsekost som en stor del af behandlingen for både små og store skavanker. Dog med åbenhed for, at visse tilstande kræver en medicinsk behandling, hvor den alternative kan spille en supplerende rolle i at afhjælpe visse symptomer. Nogle af de lidelser, som kan afhjælpes gennem et besøg hos en healer, er blandt andet allergi, høfeber, bronkitis og migræne. Der er dog også behandlere, der hævder at kunne hjælpe med mere alvorlige lidelser som depression, smerter og kræft eller bivirkningerne af behandlingen for kræft, så som lymfødem.

 Du kan læse meget mere om healing og de mange fordelagtige effekter det kan have på kroppen og sindet her.

Migræne når det er værst

Healing både ude og hjemme

Herhjemme er traditionen for healing endnu ikke så udbredt, men jo mere vi begynder at åbne op for muligheden af gavnlige og helende effekter fra naturen og fra os selv, des mere udbredt bliver de alternative behandlinger også.

Du har med garanti også bruge healing som et værktøj i hverdagen, helt ubevidst. Måske har du taget et grædende barn i armene og givet det et kram eller holdt om det, indtil det er faldet til ro. Måske har du helt ubevidst givet din kollega et klap på skulderen eller lagt armen om vedkommende, når der er sket noget voldsomt. Begge dele er en form for ubevidst healing, hvor vi med kroppen forsøger at afhjælpe noget ubehageligt, ved at tilbyde vores egen krop og energi som trøst.

På samme måde har du måske oplevet, hvordan vi automatisk rykker tættere på hinanden, når vi bliver triste eller bange. Det er ikke kun det, vi kender som tryghed, men også en form for energi, der bevæger sig mellem vores kroppe og kan skabe ro og velvære, hos en, der ellers er ængstelig.

For rigtig mange – både børn og voksne vil netop ro og en dyb afslappet følelse også være den dominerende følelse efter en healing og derfor anbefales det også, at man holder sig i ro de første 24 timer efter en healing, så energien kan få ro til at arbejde og du får det optimale ud af behandlingen.