Kængubarnet er det virkelige barn i 100meterskoven. Det bedste han ved er, at lege hele dagen.
Det er først på det sidste, at man er begyndt at høre mere om Kængu og Kængubarnet, da de ikke er meget med i de gamle historier.
Han ser op til Tigerdyret, og vil gerne lære at hoppe ligesom ham. De er bedste venner.

Kængu er kængubarnets mor. Hun passer altid på Kængubarnet, og vil altid vide hvor han er. Da Kængu og Kængubarnet først kom til 100meterskoven, er der ingen af vennerne der kan lide dem. Grunden er, at de var anderledes, og det var mærkeligt at Kængu kunne gå rundt med hele sin familie i en lomme. Alle vennerne er enige om, at de ikke vil have Kængu og Kængubarnet i skoven, og bliver derfor enige om, at de vil kidnappe Kænguarnet, så de ikke vil bo i skoven alligevel. Hele denne plan mislykkedes, og det ender med, at alle vennerne begynder at synes mere og mere om Kængubarnet og Kængu.

Jacob (Christopher Robin) er det eneste menneske i Peter Plys-historierne. Det er ikke så tit man møder ham, men han bor heller ikke i Hundredemeterskoven, men udenfor.
Hvis vi sjælden gang møder Jakob, er det enten for at hjælpe sine venner, hvilket han ofte gør. Enten med at finde noget, eller med at arbejde. Man møde ham også i starten eller i slutningen af en af de gamle historier (her får han fortalt historien), eller hvis han skal være med til en fest eller lignende.
Jakob ejer alle bamserne, og er tydeligvis glad for dem alle sammen.

Max er en muldvarp, som ikke oprindeligt var med i Peter Plys-fortællingerne. Han er først kommet med i Disneys udgave, og derfor er der ikke nogle gamle historier han er med i.
Det er kun enkelte af de nye, han har fået et ben indenfor i. Det er ikke så ofte vi ser Max, men når det sker, er det oftest i sammenhæng med arbejde, hvor han skal hjælpe. Dette kunne for eksempel være, hvis der er en, der skal have gravet et hul, eller have hjælp til andre ting, de ikke selv kan finde ud af.
Max bliver ofte ikke inviteret med til vennernes fester, da man ofte kun ser ham kaldt frem, når der skal arbejdes.
Max har et sprog ingen andre i 100meterskoven har. Hans s’er er meget lange, hvilket giver ham et helt specielt særpræg med hensyn til sproget.