Skal dit barn også have et børneabonnement?

Dette indhold er sponsoreret

Det kan godt virke meget stort at give sit barn deres første telefon og dermed også deres første abonnement. Med en telefon får barnet nemlig adgang til en masse ting, og det går ofte op for en, at de overhovedet ikke er så små mere. Men der er også mange praktiske ting ved at give sit barn en telefon. Den vigtigste og største fordel er, at man altid kan komme i kontakt med dem og dermed altid ved, hvor de er. Når det kommer til at vælge abonnement, så er der mange, der bare vælger det samme abonnement, som de måske selv har. Men der er faktisk abonnementer, der er lavet specifikt til børn. Greentels børne mobilabonnementer er tilpasset til, at det er børn, der skal bruge dem.

Spærringer

En af de ting, som man kan være bange for, når man giver sit barn deres første telefon, er, at der lige pludselig kommer en kæmpe efterregning, fordi de har snakket med et udenlandsk nummer eller har brugt alt for meget data. Men det er muligt at undgå den frygt, for ved et børneabonnement er der nemlig ikke mulighed for disse ting. Der er nemlig en række ting, der er spærret ved et børneabonnement. Det er ting som at bruge ekstra data og opkald til udlandet og betalingsnumre. Det betyder for eksempel, at når dataet for en måned er opbrugt, så er der ikke mulighed for at bruge mere data denne måned. Man behøver derfor aldrig være bange for at få en kæmpe efterregning med et børneabonnement. 

Andre fordele ved børneabonnement

Spærring af data og udlands- og betalingsnumre er ikke de eneste fordele ved at købe et børneabonnement til dit barn. Der er mange andre fordele ved et abonnement, der specielt lavet til børn. For det første så giver at børneabonnement muligheden for at vælge, at det skal være et hemmeligt nummer. Det betyder, at det ikke kan findes på krak og af andre. Derudover så kan man altid op og nedgradere abonnementet, hvis man finder ud af, at der ikke er nok data eller, at der er alt for meget data. Ligesom alle andre abonnementer, så kan det også anvendes i EU uden ekstra omkostninger. Man skal derfor ikke være bange for et irriteret barn, der ikke kan bruge sin telefon, når man er på ferie. 

Man kan desuden få fri tale blandt andre Greentel-numre, så barnet altid kan ringe til fx forældre og bedsteforældre.