Skal du ud og flyve med hele familien?

Der rigeligt med udfordringer, hvis du skal ud og rejse. Fly bliver forsinkede eller aflyst, passet er glemt derhjemme og bagagen kan blive væk. Hvis du også har dine børn med på turen, kan det ende med at være en udmattende oplevelse for hele familien, og give en rigtig dårlig start på en dejlig ferie.

Mange danske familier holder sommerferie i udlandet, og transporten foregår oftest med fly. Men hvad gør du, hvis flyet pludselig er flere timer forsinket, og du står med nogle børn, der keder sig, og bliver mere og mere pjevsede som tiden går.

Flyselskaber informerer ikke altid om familiens rettigheder til forplejning og kompensation, og det kan være svært at vide, hvad I har krav på. Airhelp.com kan hjælpe med dine rettigheder, hvis flyet er forsinket.

Rejser hjælper dine børn med at udvikle sig

Hvis du vil tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn, og hjælpe dem med at lære, vokse og få en bedre forståelse af verden, så rejser er en fantastisk måde at gøre det på.

Når I rejser sammen som en familie, deler I oplevelser, der kan tales om, længe efter I er kommet hjem. Dine børn kan overraske dig med deres tilpasningsevne, og det at se dine børn engagere sig i forskellige omgivelser, og dele spænding og nye oplevelser, giver et helt særligt sammenhold.

Forældre ønsker det bedste for deres børn, og en af ​​de største gaver du kan give dem, er kærligheden til at rejse og lære noget om mennesker fra andre lande rundt om i verdenen. Når du tager dine børn med på rejser, opdager I nye ting om hinanden, og skaber fantastiske minder sammen.

Børn oplever det at rejse anderledes end voksne. De er stadig i deres formative år, og det betyder, at de seværdigheder, lyde og oplevelser børn oplever ved at rejse, vil forme hvem de bliver.

3 tips der kan gøre jeres ferie bedre

Hvis du skal ud og flyve med dine børn barn, er det en god ide at investere lidt tid i planlægning og forberedelse. Ellers risikerer du, at du befinder dig oppe i luften med et grædende eller hyperaktivt barn.

Vælg det rigtige afrejsetidspunkt
Vælg et afrejsetidspunkt der passer med den mindstes sovevaner. Det er en dårlig ide at skulle ombord på et fly, tre timer efter at barnet normalt er faldet i søvn. Hvis der ikke er mulighed for at vælge et godt afrejsetidspunkt, så prøv at justere lidt på barnets vaner op til ferien.

Accepter at ting kan gå galt
Husk, at rejse er et eventyr. Det kan være, at den lille SKAL tisse, og I derfor mister en bus. Så må i bare vente på den næste. Det kan ødelægge oplevelsen for hele familien, hvis du stresser over ting, du ikke kan kontrollere.

Sæt mærke eller GPS på dit barn
Det kan lyde som et banalt tip, men midt i rejsefeberen kan man komme til at glemme det. Skriv din kontakt information på børnenes arme, og læg en seddel i lommen på dem. Du kan også investere i en GPS tracker, så du kan følge dem på din mobil.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here