3 nyere brands til børn

Børnetøjs- og legetøjsbranchen er i rivende udvikling, og der kommer hele tiden nye brands på markedet. Finder du interesse i at iklæde dit barn og dekorere dit hjem med produkter fra helt nye modemærker, kan du læse med her. Her får du tre populære brands til børn, som er blevet grundlagt inden for de seneste fem år.

We Might Be Tiny

Australske We Might Be Tiny blev grundlagt i 2015 og er hurtigt blevet verdenskendt. Designerbrandet byder på funktionelle, enkle og minimalistiske produkter til spisetid. Det gælder blandt andet kopper, snackbokse, isforme og dækservietter.

Grundlæggeren bag er Eleanor Cullen fra Melbourne, der fik ideen til produkterne under sin barsel. Alle produkterne er testet på hendes egne to børn. 

Produkterne fra We Might Be Tiny er designet med søde motiver i skandinaviske farvenuancer. De er fremstillet i silikone, som har flere fordele. Det er et skridsikkert materiale, som er nemt at rengøre, og som ikke går så let i stykker. Samtidig tåler silikonen både mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Alle produkterne er frie for BPA og ftalat.

Done by Deer

Done by Deer er et dansk mærke, som siden 2014 har designet livstilsprodukter. Sortimentet spænder bredt. Sengetøj, dyrebamser, hylder, tæpper, lamper og meget andet finder du hos Done by Deer. Er du i gang med at indrette børneværelset, kan du sikkert få meget ud af at undersøge brandet nærmere.

Produkterne henvender sig især til moderne børnefamilier med deres skandinaviske design, sarte farver, innovation og øje for detaljen. Alle produkterne bliver testet for at leve op til de europæiske sikkerhedsstandarder.  

Unauthorized

Unauthorized er et københavnsk-baseret brand til far og søn. Det blev grundlagt i 2017 af virksomheden bag børnetøjsmærket Mini a Ture.

Det nye brands børnetøj skal udstråle stilbevidsthed og attitude. Det er designet med inspiration fra kreativ direktør Arman Motlaghs signaturstil. I en kombination af et voksent og et barnligt udtryk er målet at fremhæve det voksne i drengen og det barnlige i manden.

Iklæder sønnen sig tøjet fra Unauthorized, får han altså et stilsikkert og voksent udtryk. Ved at faren iklæder sig tøjet fremhæves derimod hans mere ungdommelige og afslappede side. 

High fashion, streetwear og sportswear er nøgleord, der beskriver kollektionen.