Stadig flere og flere legetøjsbutikker satser stort på webshops. Herunder kan du en liste (indeholder affiliatelinks) over nogle af de mest spændende forhandlere af legetøj online netop nu.
Ønsker du at få din shop omtalt og få et link på denne side bedes du kontakte Bornesiden for mere info.

Babygear

Babygear sælger baby- og børneudstyr til turen., indretning, børnemøbler og børnetøj samt ikke mindst en masse legetøj til børn.
Forhandler blandt andet følgende mærker: Flexa, Punky, BabyDan, Munchkin, Sistema og Playtray. 9.7 Trustpilot rating.
Fri fragt uanset beløb!

Barnets verden

Barnets Verden sælger legetøj til de 0-6 årige, som stimulerer barnet og samtidig opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed. Der er 365 dages gratis returret og gratis indpakning. De har ligeledes en tilbud- og udsalgssektion, hvor du finder de gode besparelser.

CoolShop

coolshoplogoCoolShop er faktisk mest elektronik og spil, men de har på det seneste udvidet til nu også at have et pænt stort udvalg af diverse legetøj. De siger selv, at de hurtige, fordi de har varerne på lager. At de er billige, fordi de køber stort ind og at de er venlige, fordi de lever af vores kunder!

Eurotoys

eurotoysEurotoys er en dansk virksomhed som forhandler: legetøj, børnemøbler, udklædning, legehus, børnemøbler, børnecykler mm. via internettet. Alt deres legetøj og relaterede produkter er CE-mærket og godkendt i Europa. De bestræber sig på at have alle de populære og kendte mærker legetøj.


Fætter BR

logoVel nok Danmarks mest kendte legetøjsbutik, som i dag har 50 år på bagen. De har et meget stort udvalg i alt indenfor legetøj og har stortset en fysisk butik i alle større byer i Danmark. Udover de fysiske butikker har de også en stor online shop, så man slipper for at stå i kø i butikken.

Hop & leg

Hopogleg.dk er stedet hvor du kan købe børnemøbler til både piger og drenge fx med Disney motiver. Du finder blandt andet juniorsenge udformet som en prinsesse seng, Lynet McQueen, Cars, eller Disney bilsenge. Hopogleg forhandler også legetøj som fx en flot elbil eller el motorcykel til børn, rulleskøjter, løbecykler, gåvogne og luftmadrasser med soveposer.
Gratis fragt uanset størrelse på ordre!

Netgiraffen

logo_netgiraffenNetgiraffen er en forholdsvis lille dansk legetøjsbutik som kun findes online. De fører en række af de gængse legetøjsprodukt, men er derudover specialiseret i en række niche produkter. Det gælder f.eks. svensk legetøj som figurer fra Astrid Lindgren’ verden, Findus og Mor Muh. Derudover så har de også et stort udvalg af de kendte Paddington bamser.

Toys”R”Us

toysNår man siger Toys”R”Us, så siger man også stor! Kæden er er en del af verdens største legetøjskæde og har et kæmpe udvalg af alt mulig slags legetøj i deres stor butikker som typisk ligger sammen med Ikea, Bilka eller nogle tilsvarende store butikker. Det er dog selvfølgelig også muligt at købe det meste legetøj i deres onlinebutik.