Legetøjsbutikker

Mere og mere handel foregår efterhånden online, hvilket butikkerne generelt selvfølgelig forsøger at lege med på. Her er legetøjsbutikkerne ingen undtagelse.

Som forbruger, kan det på mange måder være en fordel at købe legetøj online. Forst det første, så er det dejligt let at finde tingene på nettet frem for at skulle ud i flere forretninger og lede. Og man kan også hurtigere sammenligne priser på bestemte produkter, ligesom man hurtigt kan slå op på bestemte mærker m.m. Dermed kan man hurtigt sammenligne legetøjsbutikkernes priser og finde mest legetøj for pengene online.

Men det kan også være lidt svært at gennemskue, hvor det er godt – eller bedst – at handle online. Læs med her og bliv klogere på, hvilke online legetøjsbutikker der findes og hvor du finder det bedste legetøj.

Lekmer.dk , Mammashop , Mamamilla.dk , Legeboblen.dk, Lirumlarumleg.dk , Legen.dk, Legehjulet.dk

Jollyroom

BabySam

Babysam webshop logo

BarnetsVerden

Coolshop

EuroToys

PinkOrBlue

KidsWorld

Computersalg

Computersalg legetøj

Babysam

Babysam webshop logo

BabySam er Danmarks største kæde for babyudstyr med over 30 landsdækkende detailbutikker. Webshop har altid åbent, du har 365 dages bytteret og der tilbydes gratis levering til én af deres Babysams mange fysiske butikker.

Barnets verden

Barnets Verden sælger legetøj til de 0-6 årige, som stimulerer barnet og samtidig opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed. Der er 365 dages gratis returret og gratis indpakning. De har ligeledes en tilbud- og udsalgssektion, hvor du finder de gode besparelser.

Computersalg legetøj

Computersalg

På trods af navnet har Computersalg faktisk et stort og billigt udvalg af legetøj.

Eurotoys

Eurotoys er en dansk virksomhed som forhandler: legetøj, børnemøbler, udklædning, legehus, børnemøbler, børnecykler mm. via internettet. Alt deres legetøj og relaterede produkter er CE-mærket og godkendt i Europa. De bestræber sig på at have alle de populære og kendte mærker legetøj.

Fætter BR

Beskrivelse på vej.

Jollyroom

Beskrivelsen af Jollyroom er på vej

Beskrivelsen af Jollyroom er på vej

Beskrivelsen af Jollyroom er på vej

Beskrivelsen af Jollyroom er på vej

Kids-World

Kids-World.dk sælger baby- og børnetøj fra etablerede brands. Fx. Danefæ, Molo, Småfolk, Wheat, Melton.
Gratis fragt uanset størrelse på ordre!

CoolShop

CoolShop er faktisk mest elektronik og spil, men de har på det seneste udvidet til nu også at have et pænt stort udvalg af diverse legetøj. De siger selv, at de hurtige, fordi de har varerne på lager. At de er billige, fordi de køber stort ind og at de er venlige, fordi de lever af vores kunder!

Find billigt legetøj online

Noget af det, der kendetegner det at købe legetøj på nettet, er, at man ofte kan finde det til gode priser. Der er mange online-butikker – og dermed stor konkurrence om, hvem der kan byde ind med de mest konkurrencedygtige priser. For forbrugeren bliver det en gevinst, der er værd at tage med, da der er penge at spare.

Man kan ganske vist ikke tage produktet i hænderne, mærke på det, dreje det rundt, se størrelsen ”live” og andre ting, hvilket i mange tilfælde kan være rart. Men ofte får man de fleste af de oplysninger, man har brug for, online – og måske kender man endda produktet i forvejen. Desuden er der altid fortrydelsesret, såfremt man skulle få fat i det forkerte.

På nettet kan man lede efter legetøj på en anden måde, end man kan i de fysiske butikker. Man kan, som tidligere nævnt, hurtigere sammenligne priser mellem de forskellige online-butikker. Men man kan også ”falde” over helt nye og ukendte produkter, der kan vise sig at være det helt rigtige stykke legetøj. Noget, man ikke havde set i de fysiske butikker – og heller ikke ledt efter. Og der er nok at kigge på af online legetøjsbutikker – og rigtig meget legetøj. Til gode priser.

Legetøj til alle børn

Der er legetøj at finde på nettet til ethvert barn. Det kan for nogle endda være lettere at finde inspiration til for eksempel en gave til et barn ved at søge på nettet. Måske søger man på barnets alder, på en legetøjskategori – eller en spændende online legetøjsbutik, man har hørt om (eller kender i forvejen). Der er nok af muligheder for at finde noget, der kan bruges. Herunder er lidt eksempler.

Legetøj 1 år

Når man er helt lille og ny i verden, skal alting opdages, ses og mærkes. Derfor er der masser af babylegetøj, der har mange forskellige farver, mønstre og lyde. For eksempel;

 • Rangler
 • Puttekasser
 • Bolde
 • Aktivitetsbøger
 • Motoriklegetøj
 • musikinstrumenter
 • Samt selvfølgelig tøjdyr.

Og så skal det selvfølgelig kunne tåle, at baby putter det i munden – uden at komme galt af sted med det. Når baby så småt begynder at rejse sig og kommer på benene, bliver en gåvogn også et interessant stykke legetøj.

Legetøj 2 år

Når et barn er kommet godt i gang med at gå – og løbe, åbner sig en helt ny verden, der bare venter på at blive indtaget. Legetøj, der udfordrer og styrker motorikken, er super godt til de små tumlinger. Samtidig er sproget nok begyndt at komme godt i gang, hvorfor blandt andet bøger stadig (og altid) er interessante.

 • Byggeklodser
 • Musikinstrumenter
 • Legetøj med lyde
 • Kuglebaner m.m. er også gode bud på legetøj.

Legetøj 3 år

Der er som regel rigtig godt gang i de 3-årige, og de er i fuld gang med at udfolde sig både verbalt og motorisk. Det kan begynde at være sjovt at bygge lege op, hvorfor;

 • Dukker
 • Køkkener
 • Biler
 • Figurer
 • Butiksting
 • Te-selskab
 • Værktøj osv. kan være sjovt at lege med.

Med sådanne ting er der et tema (eller flere) at bygge en leg op fra, og ofte er det også rigtig sjovt at lege det sammen med andre børn.

Legetøj 4 år

Det vil stadig være spændende at bygge lege op med vellignende ”hverdagsting” i 4 års-alderen. Og mindre ting kan også begynde at komme med nu, hvor man ikke har det med at putte alting i munden mere. Det kan give endnu flere muligheder for at udfolde og udvikle sig i legen. Derudover er;

 • Puslespil
 • Konstruktionssæt
 • Perleplader
 • Byggeklodser og spil (målrettet alderen) også rigtig gode beskæftigelsesmuligheder – som man også kan lære en masse af.

… til ældre børn

Efterhånden som man bliver ældre og langsomt har fået bygget erfaring op, kan man som barn udvikle sig sammen med sit legetøj. Legetøjet kan stille og roligt stige i sværhedsgraderne, som vi for eksempel ser det hos LEGO-klodser og puslespil. At bygge lege op og lave forskellige universer – for eksempel superhelte-, prinsesse-, eller hverdags-univers, kan være populære og gode lege længe. Brætspil og andre spil er også populære bud – og de kender ingen alder. Så der er masser af muligheder for at finde spændende og relevant legetøj – også til de ældre børn.

Alle former for legetøj

Så der er mange forskellige måder at udfolde sin leg på, når man er barn. Mange måder at lære på – både i forhold til sprog, motorik og sanser. Ude og inde. Når man vil købe legetøj på nettet og søger inspiration til, hvad der kan være hensigtsmæssigt at finde, kan man vælge at søge på bestemte kategorier. Se nogle eksempler på det herunder.

Indendørs legetøj

Når man leder efter indendørs legetøj, er der mange muligheder i de mange online legetøjsbutikker. Det er et bredt begreb, hvor man kan finde meget forskelligt babylegetøj og aktivitetslegetøj, der indbyder til at bygge lege op. Men også de mere ”avancerede” typer af legetøj, som for eksempel konstruktionssæt, byggesæt, LEGO-klodser, magneter og meget andet, der udfordrer på en sjov og spændende måde.

Der findes også et stort udvalg af ”sysleting” – ting man selv kan sidde med. Eksempelvis perleplader, puslespil, tegneredskaber og ”tænke-spil”, hvor der sagtens kan være basis for timer med god beskæftigelse i eget selskab. Brætspil og kortspil kan til gengæld være en god måde at samle familien på – til hygge, sjov og underholdning. Alt i alt er der virkelig mange muligheder for at udfolde sig i selskab med indendørs legetøj. Alene eller sammen med andre.

Udendørs legetøj

Søger man efter udendørs legetøj i online legetøjsbutikkerne, kommer der også et væld af muligheder – til børn i alle aldre. Fra de klassiske små scootere og traktorer beregnet til de små tumlinger, over gyngestativ og løbehjul og til trampoliner, cykler og rulleskøjter. Så er der linet op til masser af udendørs aktivitet. Der er selvfølgelig også legetøj, der kræver knap så meget aktivitet, såsom sandkasse og sandlegetøj, telte og legehuse.

Hvor det meste udendørs legetøj kan bruges det meste af året, er der også ting, der læner sig op ad bestemte årstider. For eksempel kan der være dømt vandtema til varme sommerdage med badebassin, vandpistoler, badedyr osv. Og på samme måde med vintertema med slæder, sneløbehjul, og snowboard, når – hvis – der er faldet sne. Så det er ingen sag at slå sig løs i leg udendørs – uanset årstid.

Motorisk legetøj

Man kan vælge at lave en søgning på nettet på motorisk legetøj – og få en masse gode bud på samme fra de mange legetøjsbutikker der er online. Det giver god mening at lade sit barn udfolde sig med motorisk legetøj, fra det er helt lille. Det kan blandt andet være med til at styrke dets balance. Men det hjælper også barnet med at udvikle sig med at bruge sin krop, bevæge sig – og lære sig selv og sin krop at kende. Og udvikle sine sanser.

Eksempler på motorisk legetøj kan være balancebræt, sansegynge, sansebolde og balancevippe, der både er sjove og udfordrende at bruge – og styrker balancen. Finmotorisk vil det også være godt for eksempel at lege med klodskasser og hammerbræt. Generelt vil legetøj, der giver bevægelse, hjælpe barnet med at få styr på hele motorikken. Som når det cykler, sjipper, gynger, klatrer osv.

Økologisk legetøj

Det kan være, man har en anden vinkel at vælge sin søgning på legetøj ud fra. Har man for eksempel et ønske om at finde økologisk legetøj til sit barn, kan man sagtens finde online butikker, der kan tilbyde det. Legetøj, der er fremstillet af rene og naturlige materialer, der belaster naturen så lidt som muligt.

Man kan sagtens finde et fint udvalg af spændende og forskelligt økologisk legetøj og tilbehør til børn i alle aldre. For eksempel bamser, uroer, rangler, bidedyr og aktivitetslegetøj til de helt små. Derudover er der bøger til alle aldre, ligesom trælegetøj i alverdens forskellige udformninger også henvender sig til mange aldre. Der er også større indendørs ting, der blandt andet kan være med til at styrke motorikken, ligesom der er masser af spændende legetøj til udendørs brug.

Før du køber..

Med alle disse muligheder af spændende legetøj på skærmen lige foran sig, hvad er så vigtigt at huske på, før man køber legetøj på nettet? Her er nogle tjekpunkter:

 • Er det det rigtige legetøj, man har fundet frem til? Eller minder det blot om det, man egentlig vil have? For eksempel hvis man går efter et bestemt mærke.
 • Er man i tvivl om, hvorvidt det er et godt produkt/mærke, man har fundet, kan det være en idé at tjekke, om andre har udtalt sig om det.
 • Er det en god og reel legetøjsbutik, man har tænkt sig at handle hos? Hvad siger andre kunder om butikken? Er der god service/andet?
 • Er prisen god? Eller er der andre online legetøjsbutikker, der har det samme produkt til en bedre pris?

Læs også:
Tyngdeposer – Alt du skal vide
Løbecykler
Svømmebriller til børn
Gyngestativer til haven – Find det rette til jeres have
Legekøkken i træ – Et sikkert legehit