Newméro talbrikker gør matematik sjovt

Newméro talbrikker

Mange børn finder matematik udfordrende eller kedeligt, og det vil et dansk firma gerne ændre på. Firmaet Newméro har vundet hele ni internationale priser, siden de lancerede deres første produkt i 2016. Sjove matematiklege med Newméro talbrikker kan udvikle børns forståelse for tal og regning. Legetøjet har på kort tid vundet stor popularitet i Danmark. Brikkerne er velegnede til brug af børn mellem tre og ni år, alt efter hvor udfordret de er talmæssigt.

Simpelt værktøj lærer børn talstørrelser


Med talbrikker fra Newméro kan du lave sjove øvelser med dit barn – helt væk fra bøgerne. Brikkerne er nummererede. De er kraftige og farvede og har takkemønster på kanterne. De kan samles og stables oven på hinanden. Både deres størrelse, overflade, farve og vægt er udviklet til at appellere til dit barns berøringsbehov.

Ved hjælp af brikkerne kan du træne dit barn i simpel matematik. Lær for eksempel dit barn at kende forskel på små og store tal eller at tælle. Du kan også lære dit barn at lægge tal sammen og trække dem fra hinanden. Talbrikkerne er simple at bruge, og dit barn vil hurtigt forstå logikken i dem og kunne begynde øvelserne.

Du kan lade dit barn selv forsøge sig med øvelserne, mens du sidder ved siden af. Har du flere børn, vil de med garanti finde det sjovt og lærerigt at hjælpes ad eller konkurrere om at løse opgaverne. Med talbrikkerne følger en opbevaringspose og en bog med forslag til gode øvelser og lege. Du kan også finde videoer med øvelser på nettet. Videoerne varer 30 sekunder.

Halter dit barn bagud med matematikken, eller har dit barn bare et nysgerrigt sind, er det værd at introducere det for Newméros nyskabende læringsværktøj.