Babytøj er en af de større udgiftsposter, du skal forholde dig til, når du sætter et barn i verden. Heldigvis er det også en af de poster, du kan spare mange penge på, hvis du spiller dine kort på den mest strategiske måde.

Der vil altid være penge at spare ved at købe genbrugstøj til den lille, men det er rent faktisk også muligt at købe fabriksnyt babytøj uden at skulle bruge en større sum penge. Du kan f.eks. gøre klogt i at opsøge tilbud via de mange online udsalg, som kun bliver flere og flere samt bedre og bedre.

Hvor store er besparelserne på babytøj online?

Det er bestemt ikke småpenge, du kan spare, hvis du vælger at shoppe babytøj på nettet. Faktisk støder vi tit og ofte på udsalg, hvor du kan spare over halvdelen af originalprisen.

Hvor store besparelser du vil opleve vil dog helt naturligt variere fra forhandler til forhandler.

Vi kan f.eks. tage ugleunger.dk som eksempel – her kan du lige nu spare op til 60 % på en lang række fine items. Det betyder helt konkret, at du kan købe dobbelt så meget babytøj for de samme penge. Du kan få direkte adgang til deres babytøj udsalg ved at klikke på linket.

Hvorfor forhandles babytøj med så store rabatter?

Den kritiske og eftertænksomme forbruger vil måske stille spørgsmålstegn ved de meget store rabatter. Handler det om, at tøjet har fejl eller mangler, eller er årsagen nærmere, at forhandleren ønsker at komme af med nogle ældre kollektioner?

Der kan være mange gode (og helt naturlige) grunde til, at babytøj kan købes til stærkt reducerede priser. Der vil typisk være tale om en af følgende årsager:

  • Forhandleren ønsker at sælge ud af en ældre kollektion
  • Forhandleren vil ikke længere lagerføre mærket (og sælger derfor ud)
  • Forhandleren har en god avance på produktet (og kan derfor tilbyde en rigtig god pris)
  • Forhandleren ønsker at forkæle deres kunder med gode rabatter

Uanset den konkrete årsag, så kan du være helt tryg ved at købe babytøj på udsalg. Som regel er der nemlig intet galt med tøjet.

Disse udsalgsdage skal du skrive ind i kalenderen

Skal du både nu og i fremtiden spare penge på tøj og sko til dit barn, så kan du med god grund sætte et par krydser i din kalender. Der findes nemlig en række officielle udsalgsdage, hvor der kan spares mange penge på bl.a. tøj og sko (og alt andet udstyr og tilbehør til familiens mindste).

Vi opfordrer til at skrive følgende dage ind i kalenderen:

  • Black Friday (i 2021 er det fredag d. 26. november)
  • Cyber Monday (i 2021 er det mandag d. 29. november)
  • Singles’ Day (i 2021 er det torsdag d. 11. november) (bl.a. tilegnet singleforældre)
  • Januarudsalg (en hel måned med gode tilbud)