Giv dit barn en personlig gave

Hvis du har et barn, er der helt sikkert flere lejligheder, hvor du giver ham eller hende gaver. Lige fra fødselsdag og jul til bare-fordi-gaver. Derfor kan det nogle gange også være lidt svært at komme på en gave. Ofte ønsker børn sig en hel masse, men som forældre ved du formentlig også godt, at nogle gaver kun er populære i ganske kort tid.

Hvis du derfor gerne vil give dit barn en gave, som han eller hun vil sætte pris på i lang tid, kan en personlig gave være en god løsning. Konceptet dækker over en masse forskellige ting, der alle har det til fælles, at de er blevet gjort personlige til netop dit barn.

Disse ting kan du vælge imellem

Når det kommer til personlige gaver, er det næsten kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan personliggøre. Blandt andet kan du vælge mellem:

  • Nøgleringe
  • Puslespil
  • Håndklæder
  • Mobilcovers
  • Computercovers
  • Tøj
  • Kasketter

Samt meget mere. Hvis du gerne vil have et fuldt overblik over de mange genstande, som du få gjort til personlige gaver, kan du klikke her: Wanapix.

Sådan bliver gaverne gjort personlige

Efter du har besluttet dig for, hvilket produkt du gerne vil give i gave, kan du vælge, hvordan du gerne vil gøre den personlig. Her kan du vælge mellem at få trykt følgende på gaven:

  • Et eller flere billeder
  • Tekst
  • Logo

Du ved naturligvis bedst selv, hvad din gavemodtager gerne vil have på sin gave. Måske kan det være en god idé med et billede af hele familien samlet? Eller måske er det bedre med et billede af hele familiens kæledyr? Det kan også være, at det er nok med en sød tekst, hvor der står ’Jeg elsker dig’ eller lignende. Det er naturligvis helt op til dig.

Så nemt er det at bestille en personlig gave

Hele processen starter med, at du skal beslutte dig for, hvilket produkt du gerne vil give i gave. Det perfekte produkt afhænger naturligvis helt af gavemodtageren.

Når du så har fundet det helt rette produkt, skal du tage stilling til, om du gerne vil et billede, en tekst eller et logo trykt på gaven. Du har naturligvis også mulighed for at kombinere de forskellige muligheder. Det kan blandt andet være, at du gerne vil have trykt et billede af familiens hund kombineret med en tekst, der siger ’Du er verdens bedste ejer’.

Firmaet producerer og sender gaven til dig

Efter du har designet din gave, vil firmaet gå i gang med at producere din gave. Det er ofte en relativ hurtig proces. Når gaven er færdigdesignet, vil den blive sendt hjem til dig. Faktisk kan du vælge at få den sendt til din fordør. På den måde skal du ikke engang bevæge dig udenfor, når du gerne vil købe en unik og personlig gave til én, du holder af.