Disney+ er nu live i Danmark- Disney Plus abonnement i Danmark

Indholdsfortegnelse

Disney+ kom til Danmark d. 15 september 2020

Så er ventetiden for inkarnerede Disneyfans slut. Disney+ er nu live i Danmark.
Dsney+ er streamingtjenesten, der samler alle de film og programmer, som hører under Disney. Den populære streamingtjeneste, der forventes at blive en hård konkurrent til Netflix hos danskerne.

Underholdning for hele familien

Igennem de seneste år har Disney stille og roligt fjernet alt deres indhold fra de største streamingtjenester – herunder Netflix. Det har været strategien at lancere en unik tjeneste, som kun tilbyder indhold fra Disney. Vil du se film og underholdning med de skønne og vidunderlige figurer fra Disneys mange fortryllende universer, skal det ske fra deres egen streamingtjeneste i fremtiden.

Indholdet på streamingtjenesten bliver langt fra kun for børn. Oprindeligt var eventyrverdenen primært for de mindste som følge af de mange film og tegneserier med børnevenlige karakterer.

I dag har Disney opkøbt en lang række filmselskaber, der er med til at udvide indholdet og målgrupperne.

Disney ejer blandt andet følgende filmselskaber:

  • Marvel Entertainment
  • 20th Century Fox
  • Pixar Animation
  • The Walt Disney Studios
  • Disney Channel

De mange selskaber designer og udvikler film, serier og underhold for alle aldersgrupper.

Disney+ bliver således en streamingtjeneste, som hele familien kan se frem til og få glæde af.

Dette indhold kan du se frem til på streamingtjenesten

Disney+ ventes at blive populær og eftertragtet blandt de danske kunder og seere. Du kan finde alle Disneys klassikere, ligesom der vil blive produceret helt nyt indhold, som er med til at udvide dine underholdningsmuligheder.

På den amerikanske platform kan seerne gå på opdagelse iblandt følgende indhold (som forventes at blive overført til den danske udgave af tjenesten):

  • Over 7500 forskellige afsnit fra TV-serier
  • 25 helt nye serier
  • 10 eksklusive film (som kun findes på Disney Plus)
  • Mere end 400 filmklassikere
  • 100 nye film der lanceres direkte efter biografpremiere

Disney har meldt ud, at de i forbindelse med lanceringen af deres streamingtjeneste vil bruge 1mia dollars på at udvikle og lavet helt nyt indhold fra år 2020 og 4 år frem.

Det betyder, at du i de kommende år kan se frem til endnu mere underholdning fra den ikoniske og verdenskendte producent. Efter den 4årige periode er det planen efterfølgende at bruge 2,5mia dollars på yderligere produktion af film og serier.

Sådan får du et Disney+ abonnement

Du skal være abonnent for at få glæde af alt det eksisterende og kommende indhold. Så snart streamingtjenesten er lanceret d. 15. september 2020 i Danmark, kan du lade dig underholde med alt dit yndlingsindhold som abonnent.

Danmark er ikke det eneste land, som får glæde af Disneys magiske universer til efteråret. Tjenesten åbner op i 7 forskellige lande til september.

Forventningen hos Disney er at få mellem 60-90 millioner abonnenter verden over inden år 2024.  

Værd at vide om Disney+ prisen pr. måned

Det koster 59 kroner om måneden at få Disney+. På årsbasis vil det samlede beløb være 589 DKK. Prisen er væsentlig lavere end det gennemsnitlige abonnement hos konkurrenten Netflix. Der forventes at blive streamingkrig på markedet, når Disney kommer til at tiltrække en stor målgruppe fra børne- og familieområdet.

Selvom Netflix har budgetteret med at bruge i alt 17mia dollars på nyt indhold, har Disney en unik fordel – deres elskede filmkatalog. I mere end 50 år har Disney lavet film, der fortsat i dag er populære og afholdte. Filmene regnes for at være evergreens, og denne mentale værdi kan Netflix ikke hamle op med på samme niveau.