Idéer til at dekorere væggene på børneværelset

Et hyggeligt og hjemligt børneværelse skal ikke kun være spækket med legetøj og ergonomiske børnemøbler. Selve væggene skal også udstråle glæde, hygge og sjæl. Netop væggene på børneværelset har faktisk enorm betydning for, hvilken stemning der bliver skabt. Derfor bør du bruge tid og energi på at dekorere disse, så dit barn kan føle sig ekstra godt tilpas.

I dette blogindlæg får du en række gode tips til vægdekoration på børneværelset.

Plakater er en alletiders form for vægdekoration

Der er ingen, der siger, at du nødvendigvis skal ud og bruge en formue på dyre malerier, når du skal dekorere væggene på børneværelset. Et godt alternativ til malerier er plakater, der findes i adskillige størrelser og stilarter. Set med økonomiske briller er det også et fremragende alternativ, idet plakater kan erhverves til meget overkommelige priser.

Dear Sam er en af de webshops, der bør aflægges et visit, når der skal shoppes plakater til hjemmet, eksempelvis til børneværelset. Dear Sam gør sig mest i salg af plakater, men på webshoppen vil du også finde et bredt udvalg af rammer og billedvægge til konkurrencedygtige priser.

Rabatkode til Dear Sam: Brug rabatkoden 35BORNESIDEN og spar 35 % på alle plakater (rabatkoden er gyldig fra d. 4/6 til d. 11/6).

Hæng barnets tegninger op

Det er mere reglen end undtagelsen, at børn elsker at tegne, og derfor antager vi, at dit barn har produceret et væld af tegninger, der blot ligger og samler støv i hjemmet. Disse tegninger kan med fordel komme op at hænge. Det er muligt, at de ikke alle er lige pæne, men du kan anerkende barnet ved at hænge nogle af dem op på væggen. Hvis det skal gøres lidt mere pænt og hyggeligt, så vil det være oplagt at sætte tegningerne i ramme, inden de hænges op.

Gør brug af wallstickers

En helt tredje mulighed er at benytte sig af wallstickers – endnu en fremragende mulighed for at gøre børneværelset mere hyggeligt. I dag er det muligt at købe wallstickers med en verden af motiver, så der er helt sikkert også en wallsticker med et motiv, der falder i dit barns smag. Der findes bl.a. wallstickers med motiver af dyr, superhelte, blomster og meget, meget mere. Der er desuden mulighed for at designe sine egne wallstickers, hvis man ønsker at gøre vægdekorationen lidt ekstra personlig.

Du kan også købe tapet

Der findes naturligvis også en verden af tapet, der kan bruges på børneværelset. Det er måske lidt mere kompliceret at montere, og det er også dyrere i indkøb, men det er ikke desto mindre et godt alternativ til så meget andet vægdekoration. Har du derfor mod på at eksperimentere med tapet, så er det måske nu, at du skal kaste dig ud i det. Børnetapet findes i rigtig mange søde farver og med skønne motiver. Udforsk udvalget af tapet på nettet og bliv inspireret.