En online dyrehandel kan måske ikke byde på de samme sanseindtryk som en fysisk dyrehandel, men det kan alligevel være en god oplevelse for hele familien. Den nuværende nedlukning af samfundet berører ikke de fysiske dyrebutikker, men der er alligevel en lang række gode grunde til at besøge nogle af de mange online forhandlere af dyreartikler til hunde og katte (og mange andre dyr).

En klassisk børnefamilie består ikke kun af mor, far og børn, men også af et kæledyr eller to. Typisk vil man enten have en hund eller en kat, men også dyr som høns, heste og papegøjer har fundet vej til mange danske hjem og haver. Skal jeres kæledyr også forkæles, så synes vi, at I skal besøge en online dyrebutik.

Indholdsfortegnelse

Et kæledyr kan ikke forkæles nok

I de fleste familier bliver husstandens kæledyr prioriteret rigtig højt, og sådan skal det selvfølgelig også være. Hunden, katten eller hesten er trods alt en vigtig del af familien.

Man behøves ikke nødvendigvis at bruge mange penge for at forkæle ens kæledyr. Både katten, hunden og hesten er taknemmelige dyr, som vil sætte pris på alt fra godbidder til legetøj (og ja, heste kan faktisk også være legesyge).

Og husk; der behøves ikke at være nogen særlig anledning til at forkæle ens elskede kæledyr.

Slå jer løs i en online dyrehandel

Selvom de fleste fysiske dyreforretninger fortsat holder åbent, så kan der være god grund til at handle online. Først og fremmest slipper man for at bære mundbind. Samtidig kan man handle i fred og ro, og man behøves ikke at suse rundt efter ungerne i butikken. Endvidere er det ikke usædvanligt, at priser på bl.a. foder og legetøj til hunde, katte og heste er billigere online end offline.

I kan f.eks. besøge shoppen, hooked4pets.dk. Hooked4pets er en online dyrehandel med et overdådigt udvalg af dyreartikler. Lige nu rummer shoppen over 11.000 artikler til dyr, så I kan helt sikkert finde noget interessant til jeres kæledyr.

Gode tips til at handle dyreartikler online

Skal det hele ikke gå op i hat og briller, så kan det være en rigtig god idé at planlægge sin digitale shoppetur. Det kan især være nødvendigt med planlægning, hvis hele familien skal være en del af processen.

#1 Læg på forhånd et budget

Som familie elsker I selvfølgelig jeres kæledyr rigtig højt. I vil derfor gerne sikre den højest mulige dyrevelfærd ved at forkæle jeres firbenede familiemedlem med alt i legetøj og tilbehør. Det er positivt, men der er selvfølgelig også lige noget økonomi, der skal tages højde for. Derfor opfordrer vi dig og din familie til at lægge et budget, inden jagten går ind på nyt legetøj eller andre dyreartikler. I kan f.eks. aftale, at der maksimalt må bruges 500 kr.

#2 Undersøg, hvad jeres kæledyr mangler

Det er en kendsgerning, at de fleste kæledyr allerede råder over en verden af legetøj. Dermed ikke sagt, at man kan få for meget legetøj. Det er ikke desto mindre hensigtsmæssigt at undersøge, hvad hunden, katten eller hesten mangler af dyreartikler. Det kunne f.eks. være en ny hundekurv, bolde til haven eller et kradsetræ.

#3 Lad alle komme til orde

Skal du besøge en online dyrehandel sammen med dine børn og bedre halvdel, så er det alfa og omega, at alle kan komme til orde. I kan evt. blive enige om, at hver person må vælge én ting, og tingen max. må koste xx kr.