Sådan får dig og familien en behagelig flyvetur og rejse

Skal du ud at rejse med familien? Eller ville du ønske, at du kunne rejse med familien? Så kan du få et par gode råd her. Det er nemlig ikke alle, der er lige glade for at flyve, og samtidig med dette, så kan der også være andre udfordringer, når man skal rejse med hele familien.

Der er forskellige faktorer, der resulterer i, at det kan være svært at flyve med familien disse er blandt andet:

  1. Økonomi
  2. Flyskræk
  3. Gangbesvær eller handicap

Hvis du og din familie har oplevet et eller flere af disse problemer, så kan I få hjælp her. Vi tackler nemlig alle tre problemer og giver dig nogle gode råd, som kan hjælpe dig og din familie med at komme ombord på flyet.

Sådan kan familien flyve billigt

Hvis du synes, at det kan være dyrt at tage på en familieferie, hvor der er flytransport involveret, så forstår vi dig godt – det kan nemlig godt være en stor udgift.

Hvis du gerne vil flyve billigere, så er der et par ting, som du kan gøre. For det første bør I gå efter en billig destination. Så turen til New York bliver måske nødt til at vente lidt endnu. For det andet bør i vælge et lavprisselskab, så hvis du har mulighed for at vælge mellem SAS og Ryan Air, så bliver du nok nødt til at vælge Ryan Air og undvære lidt ekstra benplads. Sidst men ikke mindst, skal I prøve at booke på det rette tidspunkt. Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at begynde at tjekke priser på flybilletterne i god tid. Derved kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvor lave priserne kan blive, og så kan du købe på det helt rette tidspunkt.

Sådan kommer I af med flyskræk

Lider du af flyangst? Eller gør nogen i din familie? Der er mange, som er begrænsede af denne angst for at flyve. Men hvad gør man ved det?

En af de bedste råd til at slippe af med flyskræk er, at du bør sætte sig ind i, hvordan et fly fungerer. Hvis du kender til alle de nødvendige facts, så vil du automatisk være mindre bange. Herudover bør du forberede sig i god tid, så du føler, at du har kontrol over, hvad der sker. Sidst men ikke mindst kan du også tale med kabinepersonalet om det, så kan de helt sikkert hjælpe med at berolige dig.

Man kan sagtens rejse med fly, selvom man har et handicap

Hvis du eller en af dine rejsepartnere undgår at flyve på grund af et handicap, så er dette helt unødvendigt. Alle lufthavne er handicapvenlige, og der er specialindrettede sæder på næsten alle fly, som er tilegnede personer, der har svært ved at gå eller lignende.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at flyve med familien, og vi håber, at denne korte guide har hjulpet dig lidt på vej.