Disney-gaver til piger

Disney-gaver til piger

Årets hyggeligste aften nærmer sig, og før vi får set os om, skal vi danse om træet og mæske os i ris a la mande! Det betyder også, at det er nu, vi skal ud og finde gaver til venner og familie, for i julen gør vi gerne lidt ekstra ud af at glæde hinanden.

At finde den perfekte gave er imidlertid lettere sagt end gjort, og det er bestemt ingen skam at have brug for lidt hjælp til projektet! Læs blot med her, hvor du får inspiration til masser af gode Disney-gaver til de søde piger på din gaveliste.

Frost varmer de små pigehjerter

frost sommerkjoleAnimationsfilmen ”Frost” fra år 2013 er Disneys allerstørste succes nogensinde! Den musicallignende film fra Disney gjorde stort indtryk på børn i alle aldre, og derfor blev der efterfølgende også lavet alverdens former for merchandise med filmens finurlige karakterer på. Frost-eventyret gik rent hjem hos Disneyglade sjæle og især den seje hovedrolle, Elsa, og hendes snemandsven, Olaf, er populære figurer, som pryder alverdens børneværelser!

Filmen er den største animationsfilm nogensinde samt den femte største film overhovedet målt på indtjening, og man kan dermed roligt sige, at Disney havde fat i noget med denne produktion!

Hos The Fairytale Company kan du derfor også få alverdens ting med figurerne fra denne kæmpesucces på! For eksempel et hav af forskelligt tøj. Der er både t-shirts med figurerne på, en sommerkjole eller en Frost-pyjamas. Også en sportstaske eller ligefrem et sejt løbehjul fås med de elskede karakterer fra filmen på! Der er altså muligheder nok, og hvis den heldige modtager er vild med Frost, er det et oplagt valg!

Indret børneværelset med Frost

frost stolHvis den heldige pige, der skal have julegave, slet ikke kan få nok af Frost og de skønne karakterer fra filmen, kan du vælge at købe møbler eller andet til værelset, som er dekoreret med Frost-motiver.

Hos Only4Kids.dk forhandler de masser af boliginteriør til børneværelset, og her kan du naturligvis også få et væld af sager med figurerne fra denne kæmpe filmsucces! For eksempel finder du her et skønt, lille sminkebord til den lille prinsesse, eller en fin lænestol med Frost-karaktererne på! Den er helt genial til afslapning, så den heldige modtager kan ligefrem sidde i en Frost-lænestol mens hun ser den skønne film om Elsa og hendes venner! Også sengesæt fås naturligvis i Frost-tema. Så kan den lille pige lægge sig til at sove i selskab med sine bedste venner fra den dejlige film. Hvis du skal have fat i en gave, som modtagerens forældre også vil sætte pris på, skal du investere i denne skammel, hvori der er plads til at opbevare diverse legesager. Så bliver det lettere at holde orden på værelset, og der er styr på alt det sjove legetøj indtil det skal bruges næste gang!

Disney-prinsesser til familiens små prinsesser

Disney Princess LegetøjskassePrinsesser har alle dage været et hit hos alverdens små piger, og det gælder bestemt stadig! Familiens små prinsesser elsker eventyrerne om de seje og smukke hovedroller fra Disneys elskede tegnefilm, og hos ToyToy.dk kan du blandt andet få masser af gode gaver med Disney-prinsesserne på!

Også sengesæt med prinsesserne kan du naturligvis få, eller du kan investere i en smart bogreol med de skønne hovedroller på. Så kan eventyrbøger og malebøger stå fint og klar til brug! Hvis der skal holdes orden på værelset, skal du vælge en fin legetøjskasse, så prinsesserne kan hjælpe med at passe på legetøjet, når det ikke er i brug. Også den gode, gamle Minnie Mouse kan naturligvis være behjælpelig med at holde orden på værelset. Minnie har altid styr på sagerne, og med en fin 3-i-1-bænk med den søde mus på, bliver det en leg at rydde op på pigeværelset!

Hold den sejeste prinsessefødselsdag

prinsesse invitationerHvis det glade barn, der skal beriges med en skøn gave, snart har fødselsdag og elsker prinsesserne fra Disneys forunderlige verden, er det oplagt at give alverdens sager til at holde den skønneste børnefødselsdag! Du kan vitterligt få alt til fødselsdagen med de søde prinsesser på, så det er bare med at gå på opdagelse! Invitationerne er naturligvis prydet med prinsesser og borddækningen er ligeledes eventyrlig!

Her kan du få både tallerkener, krus og servietter til at dække bordet.  Også pynten klares selvfølgelig med hjælp fra prinsesserne – blandt andet med et smukt fødselsdagsbanner, der sætter prikken over i’et på borddækningen! Når det er blevet tid til fødselsdagskage, er prinsesserne igen på banen.

Du kan nemlig købe både cupcakeforme og et smukt fad til cupcakes med prinsesserne på, så festen er gennemtænkt helt ned til mindste detalje! Hvis lige du sørger for at aftale det med den heldige modtagers forældre, er det helt sikkert en gave, der vil glæde, for så er den lille prinsesse garanteret verdens sejeste børnefødselsdag med besøg af alle de skønne prinsesser, som hun kender og elsker!

Disney-gaver til de mindste piger i familien

Minnie Mouse hyggedragt til babyHos den officielle Disney Store kan du selvfølgelig også finde et væld af skønne gaver til de heldige piger!

For eksempel kan du her finde masser af fine gaver til babyen, som skal beriges denne jul! Blandt meget andet kan du købe en skøn, blød hyggedragt med Minnie Mouse på, som den lille pige kan ligge og putte sig i.

Du kan også købe en fin juniorseng, som er udformet som en karet, og som en skøn, lille pige helt sikkert vil elske! Til den lille pige, som er ved at lære at svømme, kan du købe badevinger med de smukke prinsesser på – så bliver det lidt sjovere at kaste sig ud i svømmetræningen, selvom det kan virke lidt skræmmende til at starte med!

Du kan naturligvis også finde matchende badetøj – så er temaet i hvert fald helt igennem fuldført! Også nattøj fås med Disney-print. For eksempel et skønt babysæt med Minnie Mouse på til familiens mindste eventyrelsker eller en skøn bluse med den nuttede killing, Marie, på, som stammer fra den ældre film, Aristocats. Der er masser af muligheder med Disney, og de går rent hjem ved alle børn!