Disney til drenge

Disney til drenge

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det også snart tid til at finde skønne julegaver til små og store familiemedlemmer! Julen er nemlig en tid, hvor vi gør lidt ekstra ud af at være sammen med familie og venner, og vi giver gaver for at vise, at vi sætter pris på hinanden. Det kan imidlertid være lidt svært at finde den perfekte gave, men frygt ej! Her får du en masse idéer til Disney-gaver til drengene på gavelisten!

Lynet McQueen er altid et hit

Lynet McQueen

Animationsfilmen ”Biler” fra år 2006, som handler om racerbilen Lynet McQueen og hans venner var en kæmpesucces! Filmen trak drenge (og piger) i alle aldre i biografen, og mængden af merchandise med filmens karakterer på eksploderede fuldstændig! Biler er stadig et hit, og især mange drenge vil helt sikkert sætte pris på en sej gave med Biler-figurer på!

Du kan få alverdens ting og sager, for eksempel gardiner med Lynet McQueen på, strømper til den lille Biler-entusiast eller ligefrem svømmebriller, så den glade modtager bliver den sejeste i hele svømmehallen! En morgenkåbe kan du også købe – så starter dagen godt ud sammen med den sejeste racerbil, vi kender til, og du kan få den i både blå og rød, alt efter modtagerens ønsker.

Kort sagt kan du få nærmest alt med Lynet McQueen og hans venner på, så hvis du kender en glad, lille dreng, som sætter pris på fart og spænding, er Biler uden tvivl et sikkert valg! Hvis du vil have mere inspiration, kan du for eksempel kigge på denne side.

Malebøger til kreative drenge

Malebøger til kreative drenge

Hvis du vil give en gave, der indbyder til kreativitet og fordybelse, så er en malebog en fremragende idé! Det er sundt for børn at lære at koncentrere sig om et projekt, og desuden udvikles finmotorikken ved at male i malebøger og skulle holde sig inden for stregerne. Du kan naturligvis få masser af skønne malebøger med alle de dejligste karakterer fra de kendte Disneyfilm.

Du kan enten investere i én, der byder på sjov med flere forskellige figurer fra filmene og som desuden indeholder klistermærker, som barnet helt sikkert også vil elske! Du kan også vælge én, der specifikt handler om enkelte figurer. For eksempel kan du vælge én med figurer fra filmen “Flyvemaskiner”, som er en efterfølger til kæmpehittet “Biler”.

Disney-gaver til de mindste drenge i familien

Peter Plys Stol / Bord

Skal du ud og købe en Disney-gave til en mindre dreng i familien? Så kan det godt være, Biler-merchandise og malebøger skal vente lidt endnu, men heldigvis er der masser af andre gode gaver, som passer til små, søde drenge.

For eksempel en stol med indbygget bord, som er dekoreret med vores alles yndlingsbjørn, Peter Plys. På bordpladen er der en indbygget kopholder, som enten kan bruges til at opbevare småting i eller som kan bruges, når barnet skal spise, så der er styr på drikkevarerne. Og hvis drengen endnu har lidt problemer med at få al maden til at ramme munden, kan du også købe nogle skønne hagesmækker med Mickey Mouse på! Også sengetøj fås naturligvis til de mindste.

Her kan du blandt andet vælge et fint sæt med den eventyrlystne Jack på. Jack er pirat og stammer fra tegneseriefilmene Jack og Piraterne, som især mindre drenge er vilde med! Så kan den heldige modtager lægge sig til at sove og komme til et drømmeland, der er fyldt med eventyr og sjov sammen med Jack og hans venner!