Bleposer – sådan kan de gøre hverdagen nemmere

Bleposer

Bleposer er en let måde at effektivisere sin hverdag på og opnå mere tid sammen med familien. De tilbyder en nem og bekvem måde at få bleskiftning til at gå hurtigere. Hvad angår bleposerne selv, har de nyttige egenskaber, der gør dem særligt velegnede til at håndtere bleer. De er både vandtætte og er i kombination med deres blespand i stand til at isolere lugten, hvorved man ikke behøver at tage yderligere forholdsregler. Som noget ekstra kan de også typisk blive vasket i en vaskemaskine, hvilket betyder, at man ikke alene sparer penge, man sparer også miljøet.

Indholdsfortegnelse

De mest populære mærker

Nogle af de mest populære mærker hvad angår bleposer er Sangenic og Korbell, som ikke kun producerer bleposer, men også blespande. Sangenic er et af de største mærker, hvad angår babyprodukter i England og er desuden et af de største mærker i det hele taget. Korbell er på den anden side særligt populære for deres miljøvenlige bleposer.

Sangenic – de smarte bleposer med behagelig duft af citron

Sangenic bleposer

Bleerne vikles ind i noget citronlugtende plastfolie, hvor bleerne bliver givet deres egne individuelle lugtfri lommer. Disse plastfolier er store nok til at kunne rumme ca. 28 til 40 bleer alt afhængigt af deres størrelse og kan udskiftes. De er alle blevet behandlet med anti-bakterielt middel for at dæmpe væksten af bakterier. Dernæst kan de med fordel blive anbragt i en af Sangenics egne blespande, som kommer udstyret med et specielt ”Twist & Seal-System”. Bleposen placeres i spandens øverste lag, hvorefter dette lag drejes og forsegles. Låget bliver endelig lukket ned, hvorpå bleposen skubbes ned i spanden. Systemet er så simpelt, at man kun behøver at bruge en enkelt hånd. Sangenic har vundet adskillige internationale priser for deres høje kvalitet.

Kan købes her →

De let betjente og miljøvenlige Korbell bleposer

miljøvenlige Korbell bleposer

Korbells bleposer er fuldstændigt konstrueret af biologisk nedbrydeligt materiale, og 20 % af det er også genbrugsmateriale. Blot en enkelt blepose kan rumme op til 495 bleer afhængigt af deres størrelse, og gennem almindeligt brug holder de i 10-11 uger. Er man ude efter en blepose, der samtidigt maskerer lugten fra sit indhold, er Korbell det rette sted at lede, da man her kan få bleposer med duft.

Skulle det ikke række med en standard størrelse, kan man også vælge en plusmodel, som kan rumme endnu flere bleer; navnlig 640 af dem gennem sine 26 liter. Det kan også være, at man i stedet behøver nogle mindre bleposer. Dertil har de også en mini-model, som kun er på 9 liter og har plads til ca. 250 bleer.

Uanset hvilken model, man benytter, tilbyder Korbell en specielt konstrueret blespand udstyret med et unikt lukkesystem, der sikrer en lugtfri blødgøring. Blespanden er forsynet med en fodpedal, der letter betjeningen af den gevaldigt, da man hverken behøver at bukke sig ned eller bruge sine hænder. Spanden er også let at rengøre, siden det eneste krav er, at man fjerner bleposen. Selv hvis man placerer blespanden i et værelse med gulvvarme, behøver man ikke at bekymre sig om lugten, givet mellemrummet mellem gulvet og posen.

Tommee Tippee – virksomheden med alt du behøver til dit barn

Tommee Tippee er den virksomhed, der står bag Sangenic. Det er en virksomhed, der gennem sine 50 års drift er blevet en af de største producenter af plejeprodukter rettet mod børn. De har alt fra sutteflasker til særlige sensorer, der bemærker en babys skrig for dernæst at afspille en beroligende lyd i 20 minutter.

Hvad koster bleposer?

Bleposers pris afhænger meget af, hvorvidt man køber et af de mest populære mærker eller ej. Man kan finde billige bleposer hos sådanne mærker som Mininor, hvor prisen blot er rundt regnet 20 ører per styk. For mange andre mærker ligger priserne mellem 55 og 80 kr. som stykpris. Det hænger dog mest sammen med, hvor mange bleposer der er i én pakke. Som en generel regel er stykprisen lavere jo flere bleposer befinder sig i samme pakke. Det er dog ikke uden undtagelser. Hvis man er heldig, kan prisen være endnu lavere, hvis man køber på tilbud.

Køb billige bleposer online og få mere tid til det hele

Hvis man er ude efter billige bleposer, hvad enten det er Sangenic eller Korbell bleposer eller nogle helt tredje som Angelcare bleposer, kan man med fordel finde det online. Det både forøger ens valgmuligheder og kommer sommetider med den bonus at give fri fragt. Ofte kræver det en ordrepris over et bestemt beløb, men kan også være fuldstændigt betingelsesløst. I en hverdag hvor der ikke altid er plads til det hele, kan købet af bleposer online give mere tid til at være sammen med familien.

Køb bleposer billigt her →