Brætspil for børn

0
brætspil til børn

Her finder du en oversigt over de 10 mest populære, nye og klassiske brætspil til børn og voksne i alle aldre. Sektionen bliver opdateret med flere spil løbende.

Stratego Original

Stratego brætspil

Et klassisk strategispil, som aldrig går af mode. Du styrer en hær og kæmper mod din modstander om fanen. Det er dig som bestemmer hvilken strategi, der skal bruges.

Stratego Original er brætspillet, hvor taktik og snuhed er altafgørende.

Kan købes hos Fætter BR for 299 kr.

 

Generelt om brætspil for børn

Brætspil er ofte omfattet af et familiespil, som man kan spille flere sammen og hvor der er mange timers underholdning gemt i. Der findes brætspil inden for mange forskellige genrer og sværhedsgrader. Et af de vel nok mest kendte spil er trivial pursuit, som kan spilles ved minimum to mennesker. Her er det ofte ens piratviden, der kommer en til gode og man skal svare på spørgsmål inden for forskellige kategorier, såsom historie, sport og kultur.
Derudover kan trivial pursuit købes i flere udgaver. Blandt andet i en børneudgave hvor selv de mindreårige børn kan svare på en lang række af spørgsmålene, men også i en master udgave for de voksne med en særlig ekstra god piratviden inden for mange kategorier.

Andre brætspil som er blevet spillet i mange år, er spillet domino. Et brætspil hvor brikkerne er 2-delte og hvor hver del har et antal øjne fra mellem nul og seks. Øjnene som vi kender dem fra en almindelige terning, hvis man har spillet Yatzy eller andre spil, hvor man skal bruge en terning. Det gælder således om at parer domino brækkerne med de samme øjne på og vinderen er derfor den, der først kommer af med alle sine brækker først.

Alle disse brætspil og andre til kan købes i de fleste legetøjskæder, som ligger rundt omkring i Danmark i de større byer til rimlige priser. Vil du finde brætspillene til en billigere pris, kunne et godt sted være, at kigge på internettet, hvoraf der findes flere forskellige webshops, der sælger brætspil og andet legetøj til børn. Her er der rig mulighed for, at få rabatter, da de mere kendte og ukendte mindre kendte webshops, har mange mindre udgifter og kan derfor sætte priserne ned på deres produkter.

Det kommer kun dig til gavn, da du derfor ofte kan være heldig, at få rabat på dit næste køb. Ofte er der tale om mellem 10-20 % af den vejledende pris, som du finder i de fysiske butikker. Det kan derfor være en yderst smart idé, at tjekke udvalget ud i de fysiske butikker først, for herefter at gå hjem at købe samme brætspil på internettet og dermed sparer dig selv for en masse penge. Du kommer nok til, at skulle betale fragt for dine produkter, men det kan i mange tilfælde godt betale sig og samtidig kan du klare det hele hjemmefra uden at skulle uden for døren.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here