Bubble shooter spil

Hvad går spillet ud på?

I det populære computerspil handler det om at sprænge flest mulige bobler. Teknikken er bygget op omkring de velkendte spil, hvor det handler om at samle 3 figurer, så de sprænger sig selv. Det skønne ved boble-spillet er, at reglerne er så simple, så selv de mindste børn hurtigt lærer dem.

Der sker gradvis progression i spillets sværhedsgrad, des flere bobler der sprænges. Det betyder, at det løbende bliver sværere og sværere at sprænge alle bobler, og at der er brug for ekstra fokus for at vinde.

Bubble Shooter er et såkaldt ”single player”-spil. Det vil sige, at spillet er skabt til at blive spillet af én person.

Giv dit barn den sjoveste hjernetræning med spillet Bubble Shooter

Nutidens børn under 15 år er vokset op med elektroniske enheder og er vant til at navigere på både iPads og smartphones. Der kan være masser af læring ved at spille computerspil, som er beregnet til at styrke og udvikle evnen til at holde fokus og være opmærksom igennem længere tid.

Når det kommer til et af de mest populære og underholdende spil til børn, er computerspillet Bubble Shooter (eller ”boble skydning” som det også kaldes på dansk) ikke til at komme udenom.

Fordelene ved at spille Bubble Shooter

Der kan være flere hjernemæssige gevinster at komme efter, når dit barn er aktiv med veldesignede computerspil. Det søde og simple spil med bobler er lavet med stor grad af genkendelighed, der gør det let for barnet hurtigt at lære reglerne og formålet med spillet. Der er ingen komplekse baner, og der er ingen voldsomme situationer med våben. Den eneste måde der ”skydes på” er, når 3 ensfarvede bobler er i kontakt med hinanden, og de automatisk sprænger.

Spillet kan blandt andet være med til at:

  • Skærpe dit barns evne til at holde fokus
  • Styrke dit barns evne til at tænke taktisk
  • Udvikle hjernens ”opmærksomhedsmuskel”

Vores evne til at være opmærksomme og fastholde et fokus er grundlæggende for alt læring. Jo mere i stand dit barn er til at frasortere distraherende indtryk, jo mere vil barnets evne til at skærpe sit fokus udvikles. Dette er en egenskab, som kommer din søn eller datter til gode i mange andre sammenhænge.

Der er behov for at tænke taktisk, når der skal samles bobler med samme farver. Dit barn kommer til at træne både fokus og logiske evner, når der spilles det sjove bobleskydning på computeren eller tabletten.

Spil Bubble Shooter gratis på nettet

Der er ikke behov for at købe spillet med de skønne bobler, når du vil give dit barn mulighed for at træne hjernen med sjov leg. Du kan finde gratis versioner af Bubble Shooter på nettet. Du skal være opmærksom på, at der er flere udgaver af det verdenskendte spil at vælge imellem. Sørg for at vælge en børnevenlig udgave, så din søn eller datter kan få succesoplevelser med at sprænge bobler.

Det er en god idé at sætte en tidsmæssig ramme op for, hvor lang tid dit barn skal være aktiv med spillet. Din søn eller datter bliver med stor sandsynlighed fanget af spillet, når først reglerne er lært, og de første mange bobler er sprængt.

Med gode og klare regler for computerspil slipper du for at skulle afbryde dit barn, når han eller hun er godt i gang med sin hjernetræning.