Dukker og bamser

dukker og bamser

Indholdsfortegnelse

Baby Annabell

Giv dit barn en ny og spændende oplevelse ved at lege med Baby Anabell, samtidig med at det lærer at udvise kærlig omsorg. Baby Anabell opfører sig, og har naturlige behov, lidt ligesom en rigtig baby med søde ansigtsudtryk, smil, gab, åben og luk af øjne, babypludder og gråd med rigtige tårer.

Baby Anabell er en interaktiv dukke, der tilpasser sig dit barns leg. Bliver hun ked af det kan hun trøstes med en sutteflaske, en sut eller ved at putte hende, og stryge hende kærligt på kinden. Det hjælper også at synge en sang for hende. Der kan tilkøbes meget spændende tilbehør og accessories til Baby Anabell, såsom sutteflasker, sutter, bleer, tøj og sko, samt forskellige typer af babystole, så hun rigtig kan blive passet og plejet som en rigtig lille barn.

Baby Born

Udvikl dit barns sociale færdigheder og evner til at udvise kærlig omsorg med Baby Born fra Zapf Creation.
Baby Born er interaktiv dukke der tilpasser sig dit barns leg med den. Den kan græde med ægte tårer, drikke, tisse og bevæge sig næsten lige som en rigtig baby. Baby Born lukker øjnene og falder til ro, når den får en sut eller sutteflaske. Dukken findes i både drenge- og pigemodeller, samt i en etnisk pigemodel, der alle er anatomisk meget realistiske.

Det er muligt at købe en del tilbehør og accessories til Baby Born; sutteflasker, mad, sutter, bleer, tøj, sko, rejseseng, klapvogn, potte, badekar, scooter, forskellige typer af babystole osv. Baby Born er udstyret med en chip, som aktiverer lyd og lys i de batteridrevne genstande, der kan tilkøbes.

Bamse og Kylling

Køb de berømte figurer fra DR1’s børneprogram Bamse og Kylling. Bamse og Kylling blev oprindeligt opfundet af den danske billedbogsforfatter og illustrator Elin Bing, og blev sidenhen i starten af 1980’erne filmatiseret i flere små afsnit til stor glæde og underholdning for mange børn og voksne.
Bamse har en sammensat personlighed. Han kan både være irriterende, egoistisk og gammelklog, men også elskelig, sød og kærlig – følelser, som alle børn let kan sætte sig ind i og identificere sig med. Kylling er Bamses bedste ven, og hvor Bamse er den styrende i de to venners forhold. Kylling har en lidt mere genert personlighed, da ofte hopper på alle Bamses fikse ideer. Ælling er en lidt yngre model. Han er lidt lige som den irriterende lillebror, som gerne vil lege med de andre.

Barbie

Kom med ind i det spændende univers af Barbie. Lige siden den første Barbie dukke blev opfundet og produceret i 1959, er populariteten og salget kun steget af den smukke dukke og alle hendes venner og veninder.
Barbie gør det muligt for dit barn at udleve alle sine drømme og fantasier. Hun kan være lige, hvad barnet ønsker – f.eks. ridepige,dyrlæge, skolelærer, prinsesse, havfrue eller surfer. Desuden har hun et hav af gode venner og veninder, samt en stor familie med mange søskende, der gør hende til noget helt særlig.

Det er muligt at tilkøbe en masse flotte og inspirerende accessories til Barbie og alle hendes venner. Alt lige fra smart tøj til alle årstider, små nuttede kæledyr til køretøjer og andre ting. Barbie er til lidt ældre børn – minimum 3 år.

Bratz

Modebevidste dukker med personlighed og attitude. Bratz har passion for fashion! Bratz betyder forkælede møgunger. Dukkerne blev lanceret som de fire modebevidste teenage Cloe, Jade, Yasmin og Sasha i 2001. Siden da er der tilkommet Bratz Boyz i 2002 og Bratz Babyz i 2004. Dukkerne er blevet filmatiseret i Bratz the Movie, og der er også blevet lavet en del serier, musik og computerspil med dem. Desuden findes der også den del andre produkter – f.eks. make-up, hårpynt og andre smarte accessories.

Det der gør Bratz ganske særlige, og adskiller dem fra f.eks. Barbie, er at de har størrer hoveder, flydigere læber, mere make-up og en smallere talje. Desuden er de altid smart klædt på. Med Bratz kan dit barn leve sig ind i et drømmeunivers, hvor dukkerne kan være lige hvad barnet ønsker; prinsesser, havfruer, feer, modeller, sangere, filmstjerner osv.

Disney Princess

Lad dit barns drømme og fantasier folde sig ud med de kendte figurer fra Disney Princess. Disney Princess er et magisk og eventyrligt univers med prinser og prinsesser i smukke, farvestrålende klæder, fortryllede slotte, guld og glimmer. Det er en verden, hvor kærligheden og godheden altid sejrer over ondskaben.

Dukkerne findes i forskellige modeller. Den ene model er en størrer baby dukkemodel til mindre børn, mens en anden model er mere ligesom en Barbiedukke i størrelse og udtryk. Endelig findes der også en dansende model i en mindre udgave. Vælg mellem Askepot, Ariel, Rapunzel, Snehvide, Merida, Tornerose, Belle og Tiana, samt deres prinser.
Gør legen mere spændende med de mange accessories; fortryllende smukke kjoler, der kun er prinsesser værdige, flotte kongeslotte og møbler, samt heste. Du kan også tage dem med på frisørsalon.

Disney Princess Palace Pets

Alle prinsesserne fra Disney Princess elsker dyr, og nu er det muligt at købe de sødeste kæledyr til dem. Alle Palace Pets er blevet fundet og adopteret af en Disney Princess, og har meget lighed med de enkelte prinsessers fremtoning og udsmykning. De søde dyr bliver elsket og passet godt på af prinsesserne. De bliver børstet, stylet og pyntet med smukke accessories af guld og diamanter, samt fodret med den lækreste mad fra de royale køkken.

Hvis du ikke umiddelbart kan se ligheden mellem de enkelte kæledyr og Disneys prinsesser, fremgår det af dyrets navn, hvem det tilhører. Palace Pets findes i mange søde arter; hundehvalpe, kattekillinger, ponyer, pandabjørne og kaniner. Der følger forskellige accessories med til hver enkelte udgave, men det er også muligt at tilkøbe nogle ting – f.eks. den smukke og eventyrlige karet.

Ever After High

Fra royal til rebel – på Ever After High er der plads til alle. Teenagepigerne og -drengene fra Ever After High er i familie med de kendte dukker fra Monsters High, samtidig med at de alle sammen er børn af kendte eventyrfigurer. Hvis du troede at eventyret sluttede, når sætningen “og de levede lykkeligt til deres dages ende”, så må du tro om igen!

På Ever After High er eventyret kun lige begyndt. Som efterkommere af kendte eventyrfigurer er teenagerenes skæbne at lære, at det kræver sin kvinde eller mand at blive til en legende. Venskab og kærlighed er stærkere end magt og magi. Alle dukkerne har således en særpræget historie, som følger med på skrift, når du køber dukken.

Frost

Få et glædeligt gensyn med figurerne fra Disney klassikeren Frozen, der bygger på den danske forfatter H. C. Andersens fortælling om snedronningen. Frozen er eventyret om to prinsesser, hvoraf den ene har magiske kræfter, der gør at hun kan forvandle alt til is. Det er en historie om troskab og kærlighed, og om at finde sin plads i livet. Hvilke forventninger har du selv og andre til dig.

Dukkerne fås i to forskellige størrelser. Den store model er til mindre børn, der elsker at drage kærlig omsorg for andre. Dukkerne kan komme med overalt i deres fine kjoler. Der medfølger en børste og snemanden Olaf. De mindre modeller findes i flere forskellige udgaver af både prinser og prinsesser med smukkeste klæder og de mest eventyrlige øjne.

Furby

Mmm… Hungry! I love you. Furby er et nuttet lille dyr med en enestående personlighed, der så dagens lys for første gang i 1998, og er blevet oversat til omkring 40 sprog. Furby udkommer i flere forskellige farverige dyr såsom kloge ugler og bløde hamster. De findes desuden også som små rumvæsner.

I efteråret 2012 blev den seneste udgave Furby serien lanceret. Denne gang med en endnu mere avanceret teknologi med levende LCD øjne, samt evner til at udtrykke følelser og reaktioner. Ved køb, har alle Furby dukkerne den samme personlighed, hvilket betyder at det i princippet er ligemeget, hvilket dyr du køber fra starten af. Furby tilpasser sig efterhånden dit barns leg. Efterlades Furby inaktiv i over 1 minut, slukker den af sig selv. Der er desuden også blevet lavet app til iOS og Android med den sidste nye Furby.

Monster High

Mød efterkommerne af dine yndlings monster- og skrækfilm. Dukkerne er lavet med inspiration fra bl.a. Dracula, Frankenstein, The Mummy, Medusa, The Phantom og the Opera, Zombies og mange flere. De har således også navne efter de historier og fortællinger, de skabt ud fra.

Efterkommerne er blevet teenagere og er kommet på high school, hvor de skal lære at drage nytte af deres familiære arv og gaver, for senere at blive til dygtige og legendariske små monstre og uhyggelig skabninger. En opgave der til tider godt kan være lidt besværlig at skulle gennemføre. Venskabets bånd må vægtes højt for at de hver især kan få succes.

Hver dukke kommer med et væld af accessories, og det er muligt at tilkøbe flere beklædningsgenstande, møbler og andre fede detaljer.

My Little Pony

Rubens Barn

Steffi

Klæd hende smart på i smukke klæder, sæt hendes hår flot op med flotte accessories og lad hende hygge sig med sin lille familie. Steffi findes i mange smarte og flotte udgaver. Hun elsker at klæde sig i lækkert og stilfuldt tøj og sætte sit hår op, så det matcher hendes beklædning.

Steffi kan bl.a. være babysitter, gå ture med en barnevogn, være prinsesse til hest, hundeopdrætter eller som en del af en familiepakke, hvor der, ud over en gravid udgave af Steffi, også medfølger Steffis mand Kevin og datter Evi. Datteren Evi kan også købes separate med mange flotte og sjove accessories såsom smart tøj, barnevogn og hunde.

Sylvanian Families

Skab dit eget lille samfund med de søde små dyr fra Sylvanian Families. Alle dyrene har deres egen personlighed og funktion i den lille samfund. De små hjem kan gøres hyggelige og personlige ved at møblere dem med de mange fine møbler og andre fine genstande, der kan tilkøbes til dem; køkken, stue, badeværelse, vaskerum osv.

Foruden de individuelle små hjem, kan du f.eks. også åbne en gavebutik, en bagerbutik, en legetøjsforretning, en slikbutik, et supermarked eller lave et hyggeligt parkanlæg med springvand, legeplads og en isbod.
Figurerne fra Sylvanian Families forestiller bl.a. gråbjørne, ænder, mus, hunde, får, kør, pandabjørne, koalaer, kænguruer og kaniner. De er fuldt ud bevægelige og flot klædt på i håndsyede klæder. Du kan samle dem i små familier eller som enkeltpersoner.

Walking Animals

Fornøj hele familien med disse hyggelige små bevægelig dyr.
Ny at se og høre dit barns leg og latter, når det leger med sit første kæledyr. Godtnok er det ikke et rigtig dyr, men det kan lave mindst lige så mange kunster – sige lyde, logre med halen, gå forlæns og baglæns, rulle rundt, hoppe og springe.
Vælg mellem de mange bløde og plyssede dyr, der er udformet som søde små kattekillinger, vakse hundehvalpe, gryntede grise, magiske pegasus heste, livlige kaniner og frække aber.

 

5 råd når du køber dukker

Når man skal ud og købe en dukke er den en masse forskellige ting man skal overveje og nogle man skal huske på, her er nogle af dem.

1. Alderen af modtageren?

Alt efter hvem det er der skal have dukken, skal den kunne en masse forskellige ting. Er det et barn som skal have dukken, så skal man sørge for at dukken er godkendt til personer i den alder, det kan fx være at der ikke må være nogle løse små dele. Det kan selvfølgelig også være tenneager som skal have dukken, så skal den afspejle den person alder. Er det derimod en ældre person som skal have dukken, så skal man tænke i en helt anden stil, her skal dukken ofte være lavet for at stå til pynt. Alderen kan derfor have rigtig meget at sige, i forhold til hvilken dukke der er det rette køb.

2. Hvad skal dukken bruges til?

Som en forlængelse af det ovenstående, skal man tænke over hvad dukken skal bruges til. Igen hvis det er en ældre person der skal have dukken skal den højest sandsynligt bruges som pynt, men hvis det er et barn, så skal den kunne holde til at blive leget med, og derfor skal den kunne holde til at blive kastet med.

3. Typen af dukke og modtageren

Alt efter hvilken type dukke man skal have kan det have store følger i forhold til fx prisen. Man skal fx også tage stilling til personen som skal have dukken. Er det en samler så skal man ofte prøve at finde en dukke som er original, altså med originalt tøj osv. Er det derimod en yngre person, vil personen ofte have at dukken afspejler den seneste mode, sådan at den kan afspejle personen selv.

4. Hvor stort er budgettet?

En ret åbenlys ting er hvor mange penge man er villig til at spendere på dukken. Igen som sne sammenhæng af overstående, skal man tænke over hvor mange penge man vil bruge. Skal dukken bruges til at lege med, så er dukken ofte masse produceret og derfor ikke så dyr. Skal dukken derimod bruges som en samlegenstand eller en til pynt, kan man forvente meget høje priser, hvis dukken er speciel nok, kan prisen på dukken sagtens kommer over 1.000 kroner og meget højere, da den kan være ret speciel og unik.

5. Prøv dig frem

Det er ikke altid lige nemt at finde den rette dukke, du kan derfor kun prøve dig frem, finder du så den forkerte, så kan produktet oftest byttes.

Når du har overvejet disse 5 ting, så er du klar til at shoppe – kig vores dukkemærker igennem og se om der en dukke du falder for og se derefter hvor du køber den billigst!