Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven

Synes haven trist og tom, og ønsker du, at dine børn får mere frisk luft? Så kan en god investering være et fodboldmål til haven. På den måde får du dine børn ud i naturen, samtidig med at de kan brænde en masse krudt af. Ved at investere i et solidt fodboldmål til haven kan dine børn spille fodbold i haven året rundt uanset vejret. For børnene er det en sjov måde at være sammen med vennerne på, men det kan også være en hyggelig beskæftigelse med hele familien. Alt efter hvor stor en passion dine børn har for fodbold, er det også muligt at hjemmetræne og derved forbedre sine fodboldevner uden for den ugentlige fodboldtræning.

Indholdsfortegnelse

Hvor stort skal et fodboldmål til haven være?

Hvad enten du har en stor have eller en lille græsplet bag huset, er det muligt at finde det perfekte fodboldmål til børn. Inden du køber fodboldmålet til haven, kan det være en god idé netop at overveje, hvor meget plads du har at gøre godt med. Men også faktorer som dine børns alder og hvor meget du vil investere skal overvejes. Der er fodboldmål i alle størrelser og prisklasser. Har du mindre børn, kan det være en god idé med små fodboldmål som Classic Micro eller Classic Mini. Et fodboldmål til haven på den størrelse kan også bruges som et ekstra udfordrende mål, hvis det skal benyttes af mere øvede spillere. En lille have behøver derfor nødvendigvis ikke betyde, at det ikke kan blive udfordrende og lærerigt at spille fodbold. De større mål indbyder til fodboldkampe med vennerne og familiehygge og er en perfekt beskæftigelse til familiefødselsdagen eller på en dansk sommerdag.

Anbefaling af 5 gode fodboldmål til haven

Nedenfor er anbefalet 5 billige fodboldmål til haven. Alle mål er en del af Classic-serien, som er solide fodboldmål til haven i mange forskellige størrelser.

100×125 cm fodboldmål

100x125 cm fodboldmål

Fodboldmålet Classic Micro er et af de små fodboldmål, som er populært hos de mindste børn og meget øvede spillere. Målet er også populært for familier i rækkehus eller til alle børnene i baggården, da det ikke kræver meget plads med et mål på 100×125 cm. Målet er i trykimprægneret fyrretræ, og nettet er et 3 mm kraftigt net, som ikke kan slides op af selv de mest hardcore fodboldspillere og holder til alt slags vind og vejr. Således kan du trygt lade målet stå i gården eller haven året rundt.

Fodboldmålet kan købes her →

120×150 cm fodboldmål

120x150 cm fodboldmål

Det lidt større fodboldmål til haven er et Classic Mini-mål. Dette er endnu et mål, som fungerer godt, hvis du kun har et mindre græs- eller fliseareal til rådighed. Målet er på 120×150 cm og er derfor i en størrelse, der gør det nemt at flytte målet, når plænen skal klippes. Til trods for størrelsen og vægten på 12 kg er målet yderst stabilt, så selv de hårdeste skud ikke vælter eller skubber målet. Målet her er også fremstillet af trygimprægneret fyrretræ og et 3 mm kraftigt net, så det holder til det danske vejr, hvad enten der er sommer eller vinter. Dette er især et godt børnefodboldmål, da det netop har en størrelse, hvor de mindste til de større børn på 10 år kan være med.

Fodboldmålet kan købes her →

140×175 cm fodboldmål

klassisk fodboldmål til haven - 140x175 cm

Classic Junior-målet er det næste mål i serien af Classic-mål. Classic Junior er det ideelle fodboldmål til haven, når hele familien skal spille fodbold. Målet anbefales for børn på 6 år og opefter og er derfor perfekt, når også storesøster og bedstefar skal spille med. Målet er på 140×175 cm og er i samme trygimprægnerede fyrretræ som de andre mål. Målet kan du lade stå ude året rundt, så vejret forhindrer ikke dig og din familie i at spille fodbold. Det billige fodboldmål vejer kun 15 kg og kan derfor let flyttes rundt i haven – selv af børnene – uden det gør målet ustabilt.

Fodboldmålet kan købes her →

160×200 cm fodboldmål

160x200 cm fodboldmål

Classic Senior-målet på 160×200 cm er målet, som er en drøm for det engagerede fodboldspillerbarn at kunne skyde på mål på hjemme i haven. Med målet her er der rig mulighed for, at dit barn kan øve fodboldtræning hjemmefra, så det er klar til weekendernes kampe med vennerne. Målets størrelse gør det også sjovere for forældre eller andre voksne at deltage i børnenes fodboldkamp. Dette fodboldmål til haven samler børn og voksne om fælles leg, motion og konkurrence. Målet er af trygimprægneret fyrretræ og kan således også holde til at stå ude året rundt uden at tage skade. Vinter og efterår er derfor ingen hindring for at kunne spille fodbold.

Fodboldmålet kan købes her →

Stort fodboldmål til haven (200×300 cm)

Stort fodboldmål til haven (200x300 cm)

Det helt store mål, Classic XL, på 200×300 cm, er et mål, der fylder godt i haven, og det er derfor især velegnet til større græsplæner, hvor det er muligt at indrette sin egen hjemmefodboldbane. Det store fodboldmål til haven er et mål, der vil give stor glæde for de øvede og interesserede fodboldspillere i familien. Samtidig lægger målet også op til en rigtig fodboldkamp med vennerne, hvad enten det er børn fra 10 år og op eller de voksne, som vil spille en omgang fodbold. Målet er ligeledes alle andre mål lavet i trygimprægneret fyrretræ, men har til forskel et 4 mm kraftigt net, som også holder til al slags vejr.

Fodboldmålet kan købes her →

Video: Så nemt er det at samle


Se hele udvalget af fodboldmål her →