Kidkraft-legekøkken

kidkraft legekøkken

Står dit barn og følger med i madlavningen hver dag? Så skal dit barns næste gave da være et populært og flot Kidkraft-legekøkken. Kidkraft er en amerikansk designvirksomhed, der har udviklet spændende trælegetøj siden 1968 og er i dag en af de førende inden for produktion af trælegetøj og andet interessant tilbehør til børneværelset.

Med et legekøkken fra Kidkraft er dit barn garanteret en sjov oplevelse, hver gang han/hun benytter det. Sjove funktioner, kvalitetsdesign og gode størrelser er nogle af de egenskaber, som dit barn vil få glæde af med et af legekøkkenerne.

Læs med herunder og få et indblik i de mest populære kvalitetslegekøkkener fra Kidkraft.

Indholdsfortegnelse

Kidkraft Lil Baker’s trælegekøkken

KidKraft Lil Baker's Træ LegekøkkenMed Kidkraft Lil Baker’s trælegekøkken får dit barn et køkken fyldt med sjove og interaktive funktioner. Køkkenet, der er i flotte grå nuancer, har en ovn, mikrobølgeovn, to kogeplader, en vask samt gode hylder, så dit barn kan placere sit yndlingstilbehør lige i køkkenet. Dørene på Lil Baker’s trælegekøkkens ovn og mikrobølgeovn kan desuden åbnes og lukkes, hvilket sikrer, at dit barn kan imitere dit eget køkkens funktioner og dermed kan få masser af sjove stunder i køkkenet. Legekøkkenets vask kan ligeledes fjernes, så du nemt kan rengøre den, efter at dit barn har været godt i gang med legen. Køkkenet har endda også tre fine træknager over kogepladerne, så der er plads til søde grydelapper og andet tilbehør.

Klik herunder for at se nærmere på det flotte Kidkraft Lil Baker’s træ legekøkken.

Gå til forhandler →

Kidkraft Sweet Sorbet-legekøkken

KidKraft Sweet Sorbet Træ LegekøkkenKidkraft Sweet Sorbet-legekøkken er perfekt, hvis dit barn elsker lyserøde nuancer. Dette køkken er nemlig, ligesom navnet røber, utrolig sødt at se på med fine detaljer, hvor end du kigger. Kidkraft Sweet Sorbet-legekøkkenet har ligeledes en ovn, mikrobølgeovn, to kogeplader, en håndvask og god plads til sjovt tilbehør. Vasken kan også fjernes i dette køkken, så den hurtigt og nemt kan rengøres. Det sjove tilbehør behøver heller ikke at blive købt ved siden af, idet legekøkkenet blandt andet har en stegepande, en grydelap i stof, en serveringsske og diverse plastikmadvarer. Dermed kan dit barn med sikkerhed få brugt køkkenet og dets smarte funktioner.

Du kan læse mere om Kidkraft Sweet Sorbet-legekøkkenet og dets resterende tilbehør ved at klikke på knappen.

Gå til forhandler →

Kidkraft pepperpot-legekøkken med vaskemaskine

Kidkraft pepperpot-legekøkken med vaskemaskineMed Kidkraft pepperpot-legekøkken med vaskemaskine kan du være helt sikker på, at dit barn hopper af glæde, hvis dette er den næste gave. Kidkraft pepperpot-legekøkken med vaskemaskine er et lækkert, stort køkken med diverse funktioner, så dit barn kan blive underholdt i flere timer af gangen. Køkkenet indeholder blandt andet en vaskemaskine, ovn med klikke-/drejeknapper, et køleskab med frostboks, en mikroovn, kogeplade med klikke-/drejeknapper og en aftagelig vask med vandhaner, der kan drejes. Hermed er der lagt op til masser af sjove timer i pepperpot-legekøkkenet. Holder dit barn af at tegne, fungerer køleskabets og frostboksens låger som tavler, hvor dit barn både kan skrive og tegne med kridt. Derudover er der en telefon, hvis nu dit barn skulle få et sødt lille opkald af forældrene. Håndklædeholderen på køkkenets ene side er desuden en fin detalje i det store køkken.

Læs om og se nærmere på det imponerende Kidkraft pepperpot-legekøkken med vaskemaskine herunder.

Gå til forhandler →

Køkken med Espresso fra Kidkraft

Kidkraft Espresso KøkkenEspresso-køkkenet fra Kidkraft er ligeledes et stort og dejligt køkken, hvor en af dit barns venner endda også kan være med i legen grundet den imponerende plads. Espresso-køkkenet indeholder blandt andet et køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn og en opvaskemaskine. Hermed kan dit barn rigtigt lære, hvordan tingene hænger sammen i et virkeligt køkken. Alle dørene i Espresso-køkkenet fra Kidkraft kan desuden åbnes og lukkes, hvilket garanterer en virkelighedsnær oplevelse. Køkkenet kan samtidig byde på en trådløs telefon, så der kan tales, imens legegryderne koger på blusset. Køleskabets og fryserens låger er ligeledes her kridttavler, så dit barn kan sætte sit eget personlige præg på køkkenet.

Klik herunder for at læse endnu mere om det sjove og store Espresso køkken fra Kidkraft.

Gå til forhandler →

Vintage trækøkken

Vintage trækøkkenSynes dit barn, at vintagestilen er smuk og interessant, så har du muligheden for at købe et legekøkken med netop denne stil, hvis du får fat på et vintage trækøkken fra Kidkraft. Køkkenet har en fin retrostil og ser noget så sødt med sine babylyserøde nuancer. Vedrørende køkkenets funktioner kan det både byde på en ovn, mikrobølgeovn, køleskab og fine opbevaringsmuligheder, så dit barns sjove tilbehør sagtens kan få en plads i det fine køkken. Alle det vintage trækøkkens låger kan desuden åbnes og lukkes, og knapper kan drejes og har kliklyde, så det hele kommer til at virke så virkelighedsnært som muligt.

Den søde retrotelefon i sølv sætter prikken over i’et på trækøkkenet fra Kidkraft.

Gå til forhandler →

Plum Boston-trælegekøkken

Plum Boston-trælegekøkkenHvis dit barn elsker at lege sammen med flere venner af gangen, er Plum Boston-trælegekøkkenet lige sagen. Dette køkken kan med sikkerhed gøre madlavningen til en sjov fest for dit barn og hans/hendes venner. Plum Boston-trælegekøkkenet har en moderne stil og er fremstillet af bæredygtigt træ. Køkkenet har en granitstilsbordplade, overhead-hylde, en flot ovn med dobbelt vindue, fine kogeplader og en emhætte, så børnene nok skal få brændt krudt af i køkkenet. En fin detalje findes ligeledes i det digitale ur med timer, der sørger for masser af sjove rollespil. Det unikke 360-graders design sikrer desuden plads til alle samt et overblik over alles gøremål. Derudover følger der trætilbehør såsom en pande, gryde og spatel med til køkkenet, så dit barn kan komme i gang med madlavningen med det samme.

Læs mere om det spændende Plum Boston-trælegekøkken ved at klikke herunder.

Gå til forhandler →

Stort Kidkraft-hjørnekøkken

Stort Kidkraft-hjørnekøkkenSkal dit barn for alvor nyde køkkenlegene, kan drømmen gå i opfyldelse med det store Kidkraft-hjørnekøkken. Køkkenet er i hvide og lyserøde nuancer og med interessante interaktive funktioner. Køkkenet byder på både køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn samt en vaskemaskine, så tøjet kan vaskes under madforberedelserne. Køkkenets låger kan desuden åbnes og lukkes, og knapper kan drejes, som om det var forældrenes køkken, dit barn står i. Derudover kan vasken fjernes for en nem rengøring, og det fine tilbehør, som består af en gryde, pande og to køkkenredskaber, sikrer, at dit barn kan udnytte køkkenets fine egenskaber.

Se nærmere på det store Kidkraft-hjørnekøkken, klik herunder.

Gå til forhandler →

Madlavningssæt til dit Kidkraft-legekøkken

Madlavningssæt til dit Kidkraft-legekøkkenNår dit barn har fået et af de ovenstående spændende og sjove køkkener, er det på tide at få styr på køkkenets tilbehør. Med et madlavningssæt til dit Kidkraft-legekøkken får dit barn rig mulighed for at komme i gang med kogegryderne. Sættet består af 11 dele i alt, hvor blandt andet to fine metalpander og dertilhørende spatel og grydeske kan findes. I sættet kan dit barn også få glæde af sjovt og indbydende legemad: to stykker broccoli, et kyllingeben, en gulerod og et spejlæg – alle madvarer, der med sikkerhed kan blive brugt rundt omkring i et af de fine køkkener.

Klik herunder for at læse mere om det fine madlavningssæt til dit Kidkraft-legekøkken.

Gå til forhandler →

Fint picnic-tesæt

Picnic tesætMed et fint picnic-tesæt, kan dit barn invitere dig og vennerne på et hyggeligt teselskab – enten ved siden af et af smarte køkkener eller uden for i haven takket være den flotte kuffert, som tesættet er pakket i. Picnic-tesættet, der har et sødt ternet design, indeholder fire praktiske tallerkner, dejlige kopper at have i hånden samt nogle fine skeer, så I både kan drikke og spise i det hyggelige teselskab. Kufferten har desuden plastikopbevaring med former, der passer lige til tilbehøret, så dit barn nemt kan lægge tesættets dele fint på plads, og så der dermed er orden på sagerne.

Se nærmere på det fine picnic-tesæt herunder

Gå til forhandler →

Stor portion med madvarer

KidKraft Madvarer Plus (115 dele)Er der noget sjovere end at lege med masser af sjovt legemad? Med en stor portion med madvarer til køkkenmadlavningen og spisningen ved siden af, har dit barn oceaner af muligheder for madtilberedningen. Den store portion af madvarer fra Kidkraft indeholder hele 115 stykker. Stykkerne består blandt andet af frugt, grøntsager, snacks, vafler og pizza, så der både kan laves sunde og de lidt mere usunde retter på kogepladerne og i ovnen. Alle dele er i skønne farver, hvilket gør madlavningen endnu sjovere.

Gør legen i dit barns nye legekøkken farverigt og interessant ved at klikke på knappen herunder for at se den imponerende store portion med madvarer fra Kidkraft.

Gå til forhandler →

Kidkraft-legekøkken på tilbud

Efter den ovenstående beskrivelse af de indbydende og smarte legekøkkener fra Kidkraft og dertilhørende tilbehør, har du garanteret fået lyst til at skrive et af køkkenerne på gavelisten til dit barn. Derfor er det heldigt, at du kan finde diverse gode tilbud på legekøkkener fra Kidkraft online. Her kan blandt andet nævnes Only4kids.dk , Mammashop.dk og Eurotoys.dk – begge hjemmesider med et bredt udvalg af de populære legekøkkener fra Kidkraft.