Legekøkken i træ

Med et legekøkken i træ får du et legetøj med utrolig mange timers leg og læring. I køkkenet kan barnet få lov at afprøve de ting, man har set de voksne gøre. På samme tid kan fantasien og kreativiteten også få frit løb – i et legekøkken kan alt ske!

Et legekøkken er utroligt godt for barnets udvikling og kreativitet. Og her kan man få virkelig mange fine og praktiske legekøkkener i utroligt flotte design. De flotte design gør, at legekøkkenet ikke behøver at blive gemt væk i kælderen, men derimod kan være et hyggeligt, lille møbel i stuen eller på børneværelset.

Indholdsfortegnelse

Brio legekøkken i træ

Brio legekøkken i træ

Hos Brio har de et bredt udvalg af sjove redskaber til dit barns legekøkken. Brio er kendt og elsket for deres kvalitetslegetøj, som holder i mange år og har en særlig charme, som for mange er nostalgisk, da de kan huske Brio legetøjet fra deres egen barndom.

Brio har et bredt udvalg af skægge redskaber til dit barns køkken, herunder et fint komfur i træ. Dit barn vil uden tvivl få brugt sin fantasi, når mange spændende retter kan blive kreeret på Brios fine røde komfur. Designet er fint og klassisk, og store som små vil hurtigt komme til at holde af Brios flotte møbler. Derudover har Brio alt, hvad dit barn behøver til sit legekøkken, herunder både komfuret, køkkenvasken og et hav af køkkenredskaber og ingredienser. Du kan se meget mere her.

Hvem ved, måske dit barn allerede fra lille bliver vild med at lave mad takket være et godt legekøkken? Uanset hvad vil I sammen kunne få mange hyggelige timer i det lille køkken, når dit barn kommer med en nylavet ret, samtidig med at dit barn uden tvivl vil kunne hygge sig selv og med andre i sit helt eget køkken.

Hape legekøkken i træ

Hape-legekøkken i træ

Hos Hape finder du mange gode legekøkkener i træ. Designet er virkeligt fint og vil passe perfekt ind i mange, danske hjem. Og med køkkenets mange detaljer og redskaber vil dit barn garanteret stråle af stolthed. Som barn har man set sine forældre stå i køkkenet mange gange, og der er derfor noget helt særligt over selv at være stor nok til at have sit eget køkken.

Farverne hos Hapes legekøkken i træ er neutrale og stilrene. Legekøkkenet behøver på ingen måde gemmes væk i et skab, men vil derimod være charmerende i rummet. Måske det endda vil få en plads i stuen, så store og små kan lave mad, side om side?

Et eksempel er dette fine legekøkken i træ fra Hape. Legekøkkenet har et hav af funktioner og redskaber, og barnet vil altid kunne finde på noget nyt at lave i dette køkken. Med køkkenet følger mange metalredskaber, herunder gryde, kasserolle, palet, øser og bageplade i træ. Køkkenet er praktisk, da det har fold-ud- og fold-i-funktion. Køkkenet kan her foldes ud, så dit barn virkelig har plads til at udfolde sig kulinarisk – hvorefter det let kan foldes sammen igen, så det ikke fylder meget i rummet.

Gå til forhandler →

Trælegekøkken fra Sebra

Trælegekøkken fra Sebra

Hos Sebra finder du også fine legekøkkener. Intet er tilfældigt, når Sebra går i gang, og designet må siges at være gennemført og nytænkende. Hvis du leder efter et legekøkken i træ, som vil pynte på børneværelset eller i stuen, har Sebra meget at byde på.

Et eksempel er dette køkken fra Sebra, som må siges at være stilrent og meget charmerende. Med sine pastelfarver og nuance vil det passe perfekt ind på børneværelset – prøv at forestille dig, hvor nuttet dit barn vil være, når det står og laver mad til dig ved dette fine pastelfarvede køkken!

Legekøkkenet måler 58x38x50 centimeter og kan derfor bruges fra barnet er cirka et år. I barnets køkken er der to kogeplader, en ovn med plexiglaslåge og en håndvask i metal. Der er mange muligheder med dette køkken, og stilen vil passe godt ind i mange moderne hjem med sit Arne Jakobsen-inspirerede design. Falder valget på dette køkken, får I et stilfuldt legekøkken med mange timers sjov.

Gå til forhandler →

Det er læringsrigt med et køkken til barnet

Der er mange fordele ved et legekøkken. Først og fremmest er det virkelig godt for dit barns kreativitet. I et legekøkken i træ er der nogle fine rammer for kreativ leg, da redskaber er på plads og skaber et hav af muligheder. Når du selv skal bage småkager, har du det muligvis bedst med at følge opskriften til punkt og prikke med alle de rigtige ingredienser – men her er det selvfølgelig noget andet for barnet. Selvom barnet ikke lige har nogle af de ting, der skal bruges for at lave en god omgang lassange, er det ingen hindring for, at mange timer kan gå med at kokkerere lækre retter. Med et legekøkken lærer dit barn at skabe nyt og løse problemer.

Dernæst er der mange legemuligheder med et børnekøkken. Dit barn kan uden problemer lege mange timer selv i et legekøkken, hvor de, måske ligesom mor eller far, kan gå og snakke med sig selv, mens der røres i gryden. Samtidig er legekøkkenet også en god fællesaktivitet, da man sagtens kan hjælpes ad med at lave mad. Dette kan være med til at styrke dit barns samarbejdsevner og også sørge for, at dit barn lære at dele. Desuden siger man jo, at mad samler – og I vil med garanti få nogle gode øjeblikke, når dit barn glad fortæller og forklarer, hvad det er du for serveret på din fine trætallerken.

Køb ekstraudstyr til dit legekøkken i træ

Men intet køkken uden udstyr og ingredienser, og dette gælder også for legekøkkenet. Her kan man virkelig få mange fine ting og sager til køkkenet.

De mange muligheder for ekstraudstyr kan også være det, som gør, at dit barn bliver ved at være vild med køkkenet i mange år. Med ekstraudstyret kommer også nye muligheder, hvor helt nye lege kan blomstre frem som følge af noget nyt til køkkenet – du genkender det garanteret hos dig selv, at man kan få en fornyet lyst til noget, når man har fået noget nyt udstyr.

Får barnet pludselig sit eget trækasseapparat vil nye lege opstå med det nye udstyr. Her vil barnet måske åbne sin egen restaurant og herved så småt få en forståelse for, hvad penge er. Der er mange muligheder for tilkøb af ekstraudstyr, hvad end du kunne tænke at forkæle dit barn med noget nyt legemad i træ, køkkenmaskiner eller et kasseapparat.