Babygynge

Babygynge

Med en babygynge får du en gave, som både dit barn og du selv hurtigt vil holde af. Gyngens vuggende bevægelser er en god stimulering og er godt for barnets udvikling. Samtidig kan en gynge være med til at skabe mere tid for dig i hverdagen, da du let kan lade barnet være i sikkerhed i gyngen. Der findes et væld af forskellige gynger i mange forskellige materialer, farver og design – men fælles for alle babygyngerne er, at både kvaliteten og sikkerheden er i top!

Indholdsfortegnelse

3 gode gynger til baby

Bobles tumlegynge

Bobles tumlegynge

Denne gynge er børne- og voksenvenlig. Med sin store skumgummiplade og sine justerbare stropper, vil barnet hurtigt blive glad for at bruge mange timer på denne gynge. Samtidig vil du sikkert også blive glad for den, da den er utroligt let at gøre rent med sin flade overflade.

Skumpladen er lavet af et kraftigt EVA-skum og sørger samtidig for, at dit barn sidder godt og trygt med sin skridsikre overflade og bløde materiale. En af fordelene ved denne gynge er, at den har en max vægt på op til 50 kilo – denne babygynge vil derfor kunne bruges i mange år, også når din baby bliver til barn. Måtten er uden farlige ftalater, og gyngens store, vuggende bevægelser vil være godt og stimulerende for dit barn. Du kan læse mere om Bobles tumblegynge hos forhandleren.

Gå til forhandler →

Maki babygynge

Maki babygynge

Med denne gynge til babyen får du en finurlig og anvendelig gynge. De flotte farver vil skabe liv i dit hjem, samtidig med at dit barn vil elske og fingere ved gyngens farvestrålende træringe. Gyngen er let at placere barnet i. Og som noget særligt har denne gynge i max vægt på 70 kilo og en størrelse på 32x32x100 cm – der venter sig derfor mange timers glæde i denne gynge, da den kan bruges fra barnet er 1 år, eller fra barnet kan sidde selv.

Kvaliteten er i top, og gyngen er designet, så den er god for barnets ryg. Ligeledes er træet behandlet, så gyngen kan hænge ude såvel som indendørs. Med sit livlige design vil denne gynge uden tvivl bringe mange glade timer i hjemmet for både små og store.

Heste trægynge

Hestetrægynge

Dit barn vil uden tvivl hurtigt få et tæt forhold til denne gynge, da det ikke bare vil være et møbel men en ven – og med sin bløde manke og hale bliver gyngen endnu mere livagtig. Træet er forarbejdet, så gyngen både kan hænge ude og inde. Gyngens træ er meget flot i sin farve og har en flot glød. Med denne trægynge formet som en hest får du en særlig og charmerende trægynge.

Dette er en gynge til dig, som søger en personlig gave til dit barn, samtidig med at du godt kunne tænke dig et møbel, som passer ind i stuen. Trægyngen måler 42x30x25 centimeter og har en max bæreevne på 20 kg. Gyngen vil med sit enkle, men charmerende design passe flot ind i de fleste hjem, og med sine naturlige farver og flotte figur vil hesten bringe en særlig atmosfære ind i stuerne.

Babygynge i træ

Du finder mange fine design blandt vores mange babygynger i træ, og vi har garanteret også en gynge i netop det design og den farve, som både du og dit barn vil elske. Med en babygynge i træ får du ikke bare et møbel som dit barn vil elske – du vil også selv hurtigt blive forført af træets flotte farver.

Gynger, som er lavet i træ, har en særlig charme med sig og vil klæde de fleste stuer og rum. Samtidig er der ikke gået på kompromis med sikkerheden, da det vigtigste er, at barnet er trygt og sidder godt. Du finder hele vores udvalg af kvalitetsgynger i træ herunder.

Indendørs babygynge

indendørs sansegynge

Du finder også mange fine gynger med et særligt design blandt vores indendørs babygynger. Med en gynge indendørs har du et møbel og et legetøj i et, som dit barn kan benytte året rundt. De fleste børn vil elske gyngens blide bevægelser, hvor du kan få ordnet praktiske ting og sager, mens dit barn sidder trygt og godt i gyngen. Gynger er gode til at stimulere barnet, og med en indendørs gynge har du en dejlig gynge med mange timers glæde i sig.

Med denne gule sansegynge fra Vonge får du den perfekte gynge for dit barn. Gyngen er udviklet i samarbejde med dagplejepædagoger, og designet er udviklet med fokus på at få de bedste forhold for dit barn. Gyngen er god til at stimulere barnet og til sansemotorisk træning. Samtidig vil den gule gynge vække opsigt i rummet og vil måske give din stue et frisk pift.

Gyngen kan desuden bære flere børn ad gangen med en diameter på 96 cm, en højde på 190 cm og har desuden en max vægt på 100 kilo. Desuden er denne sansegynge danskproduceret og lever op til Forbrugerlaboratoriets krav. Med denne gynge får du en ansvarsfuld gynge med mange timers sjov i sig.

Det rette ophæng

Falder valget på en gynge til babyen, er det vigtigt med det rette ophæng eller et stativ. Selvom det er meget vigtigt, at ophænget er i orden, behøver det ikke være nogen kompliceret affære.

Vi har et bredt udvalg af ophæng, og hvad end du søger roterende ophæng, udendørs- eller indendørs ophæng såvel som helt normale ophæng, har vi det, du søger. Et godt ophæng er nødvendigt for, at sikkerheden er i top, så du ubekymret kan lade dit barn gynge i flere timer. Du finder hele vores udvalg af billige kvalitetsophæng her.

Hvorfor en gynge til din baby?

En babygynge har mange fordele.

Først og fremmest er gyngens bevægelser gode for barnets udvikling. Når barnet gynger, aktiveres sanserne, og gyngens bevægelser kan her være med til at forbedre din barns motorik, balance og indlæringsevne.

Dernæst kan det virke beroligende, hvor dit barn kan få et frirum med tid til afslapning. Langt de fleste børn har brug for at fordøje dagens mange nye eventyr og oplevelser – her kan babygyngen give dit barn en afslappende pause.

Samtidig elsker de fleste børn at gynge, hvor gyngerne vil bringe mange smil og glade timer. Med en babygynge har du en gave, som både du og dit barn vil elske!

Læs også om: Fodboldmål til haven