BRIO legekøkken

BRIO legekøkken

Det populære og anerkendte BRIO legekøkken er den perfekte gave til dit barn, hvis han/hun elsker at følge med i den daglige madlavning. Legekøkkenet fra BRIO fås i form af forskellige komfurer med diverse interaktive funktioner, så dit barn aldrig vil komme til at kede sig foran et af disse. Køkkenet har BRIOs kendte flotte design og holdbar kvalitet, hvilket sikrer, at dit barn kan bruge et af de fine køkkener igennem lang tid, og at dine næste børn også kan nyde køkkenets sjove funktioner. Få i det følgende et overblik over BRIOs forskellige legekøkkener, som med sikkerhed vil sørge for mange timers leg ad gangen.

Klassisk BRIO-komfur – Fås i rød, hvid og sort

Klassisk BRIO-komfurMed det klassiske BRIO-komfur, der både fås i en rød, hvid og sort farve er perfekt til barnet, der ønsker at fremstille lækre fantasianretninger. Det klassiske BRIO-trækomfur er solidt og har en ovn, der kan åbnes, så køkkenet kommer til at virke så virkelighedsnært som muligt. Derudover byder dette komfur på fire store knapper, der kan drejes, samt nogle fine kogeplader med god plads til diverse slags tilbehør. Den gode BRIO-kvalitet kan klart også findes ved dette komfur, og der er dermed lagt op til mange sjove stunder foran komfuret.

Se nærmere på det klassiske BRIO-komfur ved at klikke herunder.

Gå til forhandler →

BRIO-køkkenvask

BRIO-køkkenvaskBRIOs køkkenvask venter helt klart på dit barn, hvis han/hun følger med i oprydningen i hjemmets køkken. Køkkenvasken har et flot træarmatur, som gør legen både sjov og behagelig. Under vasken finder du et dejligt skab med masser af plads til sjovt køkkentilbehør. Dermed er dette køkkenarrangement oplagt til barnet, der har brug for god med plads til alle sine sjove kreationer. Skabets låge er ligeledes god at tage fat om, så du sikrer, at selv de mindste kan være med i køkkenlegene. Køkkenvasken passer desuden perfekt til BRIO-komfuret, så dit barn kan få glæde af en endnu større omgang rollespil.

Klik herunder for at se og læse nærmere om den flotte køkkenvask fra BRIO.

Gå til forhandler →

BRIO-komfur med vask

BRIO-komfur med vaskMed BRIOs komfur med vask kan dit barn både få glæde af et flot komfur, en god vask og et praktisk skab med plads til masser af køkkentilbehør og legemad i træ. Dette superfine minikøkken skal med sikkerhed få dit barn til at føle sig som en mesterkok grundet alle dets sjove funktioner. Komfuret har endda en rigtig digital timer med lydeffekt, så det bliver endnu sjovere og virkelighedsnært for dit barn at stå i minikøkkenet. Hele minikøkkenet har ligeledes et flot og moderne design med et flot træarmatur med knapper, der kan drejes.

Læs mere om det flotte BRIO-komfur med vask hos forhandleren.

Gå til forhandler →

Om BRIO

BRIO er en anerkendt svensk legetøjsproducent, der producerer trælegetøj, og du kender formentlig de populære legetøjstog og baner af træ fra BRIO. BRIO har produceret kvalitetsprodukter helt tilbage siden 1800-tallet, og firmaet har altid fokuseret på at kombinere innovation med respekten for arven af et godt håndværk. BRIOs trælegetøj er netop kendt for sin imponerende kvalitet og tidløse design, der skaber glæde for små børn. Med BRIOs produkter kan dit barn skabe glade barndomsminder, hvilket ligeledes er BRIOs mål med produktionen af deres produkter. Desuden sætter BRIO fokus på, at trælegetøjet kan bruges i flere år ad gangen på en sikker måde, så dit barn trygt kan lege med legetøjet.

Læs også om trækøkken og Kidkraft køkken.