Hæklet babytæppe

Hæklet babytæppe

Med et hæklet babytæppe får du en gave, som både du og dit barn uden tvivl vil få rigtig meget glæde af. Tæppet vil sørge for, at dit barn ligger behageligt og ikke fryser i den kolde vintertid, men kan også bruges til leg eller til pynt – her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser!

Ud over at et hæklet babytæppe sørger for komfort for dit barn, kan du også finde tæpperne i utroligt mange fine farver og mønstre. Vi har her samlet nogle bud på, hvor du kan finde nogle fine hæklede babytæpper såvel som gode opskrifter, hvis du selv har modet på at give dig i kast med at lave en personlige gave til et barn, du har kært.

Sebras hæklede babytæppe

Sebras hæklede babytæppeMed et hæklet babytæppe fra Sebra får du et tæppe med et personligt udtryk. De smukke rosa og violette nuancer får tæppet til at udstråle af hygge og nærvær, samtidig med at det ikke bliver så let beskidt, takket være de mørkere nuancer – du kan læse meget mere om produktet her. Tæppet har en praktisk størrelse på 85×85 cm, som er en behagelig størrelse, hvad end tæppet skal bruges til leg, i barnevognen eller som pynt på børneværelset.

Gå til forhandler →

Hæklet tæppe med diagonale bobler

Hæklet tæppe med diagonale boblerMed denne opskrift til et hæklet babytæppe får du et design, som både du og barnet uden tvivl vil elske. Med de grå og hvide farver vil tæppet passe godt ind i de fleste værelser og vil næppe gå af mode – måske tæppet til sin tid vil gå i arv til børnebørnene? Samtidig har tæppet nogle virkelig fine detaljer med en hvid muslingekant og en masse, fine små bobler i det grå i tæppet.

Denne opskrift er til dig, som gerne vil udfordres og søger et tæppe, som har et fint og feminint design, uden at bugner med lyserøde mønstre eller massevis af prinsesser. Opskriften er til et tæppe af størrelsen på 80×80, hvilket vil passe perfekt til de fleste behov. Til et tæppe af denne størrelse med dette mønster skal du samlet bruge ti garnnøgler. Du kan læse meget mere om det fine tæppe her. Det kræver lidt snilde at følge opskriften, men har man først luret, hvordan man laver de forskellige masker, er det ikke mere indviklet end som så.

Vi håber, du har fået et bedre billede af, om du foretrækker at købe et hæklet babytæppe eller har lysten til og modet på at hækle dit eget. Vinterårets mørke timer er oplagte til hygge med et hækleprojekt – og skulle det ske, at tæppet ikke bliver heeelt som i opskriften, så er det måske bare det, som gør tæppet endnu mere personligt?

Gå til forhandler →

Se også: 4 flotte babytæpper

Hæklet babytæppe opskrift

Vil du give dit barn en personlig gave, er et hjemmelavet, hæklet babytæppe en virkelig fin og oplagt idé. Hækler du tæppet selv, kan du naturligvis også selv vælge farven, mønstret og størrelsen, så det passer til din personlige stil, samtidig med at tæppet, bogstaveligt talt, kan blive skræddersyet til dit barns behov.

Måske du umiddelbart tænker, at det er et stort arbejde at hækle et babytæppe, når nu dit barn alligevel vil være vokset sig større, før du har set dig om. Men for barnet vil tæppet have en særlig betydning, også når de bliver voksne. Desuden kan det være, I da kan se nogle nye anvendelsesmuligheder med tæppet til den tid – at det kan blive syet om til en pude eller blive brugt som et fint, og meget personligt, pyntetæppe?

Du finder et bredt udvalg af mønstre og design. Nedenfor har vi udvalgt nogle opskrifter i fine mønstre, så du kan hækle dit eget smukke babytæppe.