Det er helt uundværligt at have en god puslepude til dig og dit barn. Det er her bleerne skal skiftes, tøjet skal af og på, og den gode én-til-én-kontakt opstår, når de små ligger og kigger op på mor eller far.

Puslepuder skal altså give dit barn et blødt og stabilt underlag, hvilket det bløde skumgummi er med til at give. Puslepuder fås i mange forskellige design og farver og er dekoreret med sjove motiver og mønstre på. Gå især efter nogle spændende motiver for at motivere dit barn til at vende sig og samtidig stimulere barnet, når det ligger på maven. De fleste puslepuder er en smule bøjede på midten, for at sikre at barnet ikke ruller ud over kanten, så du kan trygt lade barnet ligge på puden. Puderne er desuden lette som fjer, så I kan sagtens tage den med jer, hvis I skal på weekendtur hos bedsteforældrene eller på ferie.

Indholdsfortegnelse

Hvilken puslepude er bedst?

Vi har taget et kig på de mange forskellige modeller, så læs med herunder, hvor vi vil anbefale de bedste og mest populære puslepuder, der findes på markedet lige nu.

Sebra puslepude

Denne fine puslepude fra Sebra vil bestemt gøre, at bleskift og de mange ture på puslebordet også bliver en hyggestund. PUSLE PUR puslepuden er lavet af blødt og stødabsorberende PUR-materiale, som giver puslepuden en vandafvisende overflade, som er utrolig let at rengøre. Vand og sæbe, og puden er klar til næste bleskift. Materialet er slidstærkt og holder ikke blot til ét barn, men til flere. Den høje, bløde kant gør også, at sikkerheden er helt i top, eksempelvis når barnet sætter fra med benene. Her beskytter den bløde kant barnet mod en bagvæg eller puslebordskant. Puslepuden kan også bruges under et aktivitetsstativ eller til at træne nakke og mavemuskler liggende på puden. PUSLE PUR måler 64,7 cm. i længden og 50,5 cm. i bredden og fås i flere varianter.

Gå til forhandler →

Smallstuff puslepude

Smallstuff Puslepude Puslepuden fra Smallstuff er ligeså en af de mest populære puslepuder på markedet. Betrækket er fremstillet i 100 procent økologisk bomuld, hvilket er en vigtig detalje med tanke på, at barnet ofte har bar hud mod puden. Det føles altså superblødt og -rart for baby. Derudover er betrækket aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader. Hynden er skøn og blød, så barnet får den helt rette støtte de udsatte steder. Puslepuden er enormt nem at gøre ren, og så passer det fine design med små, søde stjerner ind i de fleste børneværelser og til både drenge og piger.

Puslepuden kan købes ved at herunder.

Gå til forhandler →

Småfolk puslepude

Småfolk Puslepuder fra småfolk er med sine motiver enormt populære hos rigtig mange børnefamilier. Puden måler 64×50 centimeter og passer altså perfekt til puslebordet. Betrækket er coated og dermed også vand- og smudsafvisende, og så kan det samtidig også nemt lynes af og vaskes ved 60 grader. Puden lever op til høje økologiske standarder, så I kan trygt lade jeres barn ligge med bar hud mod puden. Puderne kommer i mange forskellige prints og med søde motiver, blandt andet med de halverede æbler, som er Småfolks varemærke.

Lyder det som noget for jer, kan I klikke på knappen for at købe puslepuden.

Gå til forhandler →

Leander puslepude

Leander puslepudeDenne puslepude fra Leander er efterhånden en klassiker i de danske børnefamilier. Dens unikke design er med til at sikre at både komfort, sikkerhed og funktionalitet er i top for barnet. Den er skabt i såkaldt PUR-materiale, der føles blødt og kan give sig, alt efter hvordan barnet bevæger sig. Materialet er skridsikkert, så det bliver liggende, lige meget hvor meget baby ruller, skubber eller står op på puden. Derudover er det vandafvisende og enormt let at rengøre. Man skal blot køre en klud henover, og den er skinnende ren igen. Puslepuden måler 50×70 centimer, hvilket passer til de fleste puslepladser.

Den smarte puslepude fra Leander kan købes herunder.

Gå til forhandler →

Hvilket stof til puslepuden?

Vær opmærksom på at vælge en puslepude med vandafvisende stof eller med betræk, som kan tages af og vaskes, hvis uheldet skulle være ude, hvilket det jo ofte er med små børn. Når I vælger en puslepude af vandafvisende eller aftageligt betræk, behøver I ikke bekymre jer om at vælge for sarte farver. Netop fordi den er vandafvisende eller vaskbar, behøver man ikke bekymre sig om, at den bliver beskidt, og det er jo rigtig smart. Et godt råd er altså at tænke praktisk, når I skal vælge puslepude. Men samtidig kan I sagtens tillade jer at vælge én, der passer til resten af det hyggelige børneværelses indretning.

Puslepudens mål

Når I skal ud og investere i en puslepude, kommer pudens størrelse an på, hvor puden skal ligge til hverdag. De allerfleste puslepuder passer til pusleborde, der er beregnet til at være pusleplads. Mange har dog også pusleplads på badeværelsesbordet eller en kommode. Derfor kan det være en god idé at måle længden fra væggen og ud for at sikre at puden ikke kommer til at stikke ud over.

Se også: pusletasker

Billig puslepude online

Det er oftest billigere at købe puslepuder online, da priserne ofte er lavere end i fysiske butikker. Derudover er udvalgene også meget større, og I kan nemt returnere varen, hvis I fortryder, eller den ikke passede. Når I køber online er det en god ide at orientere jer om, hvilke modeller der findes, og hvad de hver især har at byde på. På denne måde finder I nemt og hurtigt ud af, hvad I gerne vil have, og, måske vigtigere, hvad I skal styre udenom.