Pusletaske

Pusletaske

En rummelig, velpakket og overskuelig pusletaske er din bedste ven, når du er på farten med baby. Tasken skal indeholde alt, hvad I har brug for til at klare bleskift, middagslure og snackpauser. Samtidig vægter mange kvinder, at tasken har et flot design, så det egentlig ligner mere en almindelig taske end en pusletaske, samtidig med at den altså er funktionel og praktisk.

Indholdsfortegnelse

Hvilken pusletaske er den bedste ?

Alt efter hvilke behov man har, findes der med sikkerhed en pusletaske til jer. Nogle ønsker at kombinere taske og pusleplads og går derfor målrettet efter tasker, der har indbygget puslemåtte, som kan rulles ud, og hvor baby kan skiftes på. Andre prioriterer, at tasken skal ligne en almindelig, rummelig kvindetaske så meget som muligt, og går typisk efter tasker i læder, hvor der ikke står ”pusletaske” på, og som kan bruges i andre sammenhængen end i pusletjansen. Det kan altså være en jungle at finde rundt i alle de forskellige modeller, når det kommer til pusletasker. Derfor har vi herunder samlet de mest populære pusletasker og mærker, der findes på markedet lige nu, for at give dig et tiltrængt overblik.

Day pusletaske

Day pusletaskeDay er et undermærke af Birger et Mikkelsen, der har lavet tasker, sko og tøj til kvinder i mange, mange år. De har altså en enorm forståelse for kvinder – og mødres – behov. Og det kan man se i deres pusletasker! Her er virkelig tænkt over de behov og situationer, som mødre står i hver dag. Der er altså ikke noget at sige til, at Day-pusletaskerne er et af de mest populære mærker inden for pusletasker. Her går funktionalitet, kvalitet og design hånd i hånd. Taskerne er holdt i mørke og grå nuancer og har mange fine, feminine detaljer  uden at gå på kompromis med den praktiske indretning af rum og opbevaring. De fleste af modellerne kan foldes ud og bruges som pusleunderlag til de uforudsete situationer. Ligeså har de fleste af modellerne justerbare remme, så længden kan tilpasses alt efter behov.

Se de mange modeller af Day pusletasker her.

Gå til forhandler →

Cam Cam pusletaske

Cam Cam pusletaskeDenne skønne pusletaske fra Cam Cam passer perfekt til enhver mors og barns behov og er samtidig holdt i et superfint design. Cam Cam er kendt for at designe deres produkter i milde og bløde farver, og denne pusletaske er ikke en undtagelse. Udenpå er tasken en dejlig, grå farve med messinglynlås, spænder og quiltet stof, mens foret har en skøn, varm rosa. Tasken har fire stopper, hvoraf ene er en skulderstrop, der kan justeres i længden, men også hænges på barnevognen, så man har en ekstra hånd fri. Inden i tasken er der to store rum, hvor man sagtens kan have både bleer, stofbleer, vådservietter, og hvad man ellers har brug for for at klare sig igennem en dag på farten. Udenpå er et lille rum med lynlås, hvor man passende kan have et par sutter, sin pung, mobil eller eftermiddagens snack liggende.

Ida Ising pusletaske

Pusletaske fra Ida IsingIda Ising er en relativt ny designer, når det kommer til pusletaskemarkedet. Men det betyder ikke, at der ikke er tænkt over funktionalitet, kvalitet og design! På rekordtid er Ida Isings-pusletasker blevet en klassiker inden for pusletasker. Med sine to lodrette læderstropper er det nemt at kende en Ida Ising-pusletaske, og de to stropper står da også som et varemærke på høj kvalitet. Taskerne er desuden holdt i mørke nuancer som sort, mørkegrå og mørkegrøn. Disse farver betyder også, at far slipper for at rende rundt med en meget feminin taske, når far og barn skal på tur. Tasken har en fold-ud-funktion, så baby nemt og bekvemt kan skiftes på vejen. Fold-ud-madrassen er lavet af en økocertificeret skummadras, som sikrer, at komfort og støtte til de sensitive steder er helt i top. Hvis I er på udkig efter en pusletaske i allerhøjeste kvalitet, holdt i et stilsikkert og slidstærkt design, så kan I med fordel købe en Ida Ising-pusletaske.

Og det kan I gøre lige herunder.

Gå til forhandler →

Storksak pusletaske

Storksak pusletaskeDet er ikke uden grund, at flere af verdens største stjerner gang på gang bliver spottet med en Storksak-pusletaske over skulderen. Mange anser nemlig disse tasker som pusletaskernes svar på en Ferrari. Skabt i luksuriøse skindmaterialer får man her en utrolig slidstærk pusletaske, som med garanti vil holde til flere børn, og som samtidig har et enormt lækkert og moderne design. Storksak-taskerne findes i flere forskellige prisklasser, hvor det her er vigtigt at huske på, hvilket kvalitetsprodukt man investerer i. Storksak-taskerne findes i mange forskellige modeller. Både i et klassisk pusletaske-design, men også i modeller, der til forveksling ligner en flot kvindetaske. Fælles for begge er dog, at når man åbner dem, er der virkelig tænkt over funktionaliteten med både små og store lommer, der kan huse alt fra bleer til nøgler og babylegetøj.

Har I lyst til at se det store udvalg af Storksak-pusletasker, kan I gør det herunder.

Gå til forhandler →

Gaia & Ko pusletaske

Gaia & Ko pusletaskePusletasken fra Gaia og Ko er virkelig en alt-i-én-løsning. Her får I nemlig både en pusletaske, men også et separat pusleunderlag, som kan hægtes på selve tasken. Tasken består af ét stort rum, hvor der er plads til alt, hvad man har brug for, når man er på farten med sit barn. Samtidig er tasken udstyret med en strop, som man kan hænge omkring barne- eller klapvognens styr. Derudover er tasken lavet i et enormt slidstærkt materiale, så den kan sagtens holde til både at blive stillet på jorden og svunget hen over skulderen. Når I køber en Gaia og Ko-pusletaske, får I ikke kun pusleunderlaget, I får også et etui til sutteflasken, som har termofunktion, der holder flasken varm og lun. På denne måde er I altså ikke afhængige af at være i nærheden at en mikroovn eller potter og pander. Det er da smart!

Hvis I vil købe den smarte pusletaske fra Gaia og Ko, kan I blot klikke herunder.

Gå til forhandler →

Hvad er en pusletaske ?

Inden I går på jagt efter en pusletaske, er det godt lige at have helt på plads, hvad begrebet egentlig dækker over. En pusletaske er kort fortalt den taske, fædre og mødre har med sig på farten, når de er ude af huset med barnet. Taskernes funktion kan dog variere: Nogle har et udfoldeligt pusleunderlag, hvor man kan skifte barnet lige på stedet, mens andre blot er en taske i almindelig forstand, dog typisk med lidt flere rum.

Hvad skal den indeholde ?

En pusletaske skal indeholde alt, hvad I har brug for for at kunne klare en dag eller blot et par timer uden for hjemmet. Det kan være alt fra bleer og snacks til stofbleer og vådservietter, for blot at nævne nogle få ting. Som man vokser med forældrerollen, finder man også hurtigt sine egne rutiner, derfor er det også meget individuelt, hvad en pusletaske indeholder.

Hvor stor skal den være ?

Ligesom med indholdet, afhænger størrelsen af tasken også af, hvad man putter i den og hvor ofte man bruger den. Nogle foretrækker en stor pusletaske, der kan hænge på barnevognens styr, mens andre hellere vil have en mere kompakt taske, som kan bæres over skulderen. Det er alt sammen op til den enkelte forældre at vurdere.

Se også: Populære puslepuder