Gåbil til børn

gåbil til børn

Med en gåbil får dit barn mulighed for selvstændigt at udforske hjemmet på en sjov måde. En gåbil til børn gør det nemlig muligt for barnet at komme vidt omkring i hjemmet, hvilket også kan være en god måde at aktivere de små på. Med en gåbil skal dit barn nemlig selv bruge sine ben til at komme fremad, hvilket kan være godt til at styrke musklerne i benene samt barnets motorik. Motorikken styrkes, idet barnet skal bruge sine ben enten symmetrisk eller skiftevis til at få gåbilen til at køre. Denne måde at bruge benene på træner samtidig dit barns gangmønster og styrker derved barnets gang. En gåbil til børn er altså en god måde at styrke både barnets gang og motorik, men er samtidig en grobund for at intensivere dit barns nysgerrighed.

Før at barnet kan bruge en gåbil, er det vigtigt, at det motorisk er modent nok. Det er dit barn, når det selvstændigt kan stå og gå nogle skridt. Derudover skal den griberefleks, som sidder i foden fra fødslen, være forsvundet. Denne griberefleks gør, at barnet folder sine tæer ind mod fodsålen, når denne bliver berørt. Dette bevirker, at dit barn har svært ved at stå på flad fod, indtil griberefleksen er forsvundet, hvilket den normalt gør inden for det første år.

Se også: populære gåvogne

Indholdsfortegnelse

De bedste gåbiler til børn

Der findes et hav af forskellige gåbiler til børn, hvilket kan gøre det svært og uoverskueligt for dig som forælder at finde ud af, hvilken der passer bedst til jeres behov. Vi har gjort det nemt for dig ved at samle de fire bedste og mest populære gåbiler nedenfor. Så læs med og bliv meget klogere på, hvilken gåbil du skal anskaffe dig til dit barn.

Vilac-gåbil

Vilac-gåbilDer findes rigtig mange forskellige design, når man skal finde en gåbil til børn. Hvis du er på udkig efter en gåbil i sjove design og i flotte farver, skal du se nærmere på gåbiler fra Vilac. Denne kombination af flotte farver og sjovt design gør det svært for barnet at lade være med at tage en køretur.

Med en Vilac-gåbil er man altså garanteret et produkt, som dit barn vil have meget glæde af. Fælles for alle disse gåbiler fra Vilac er, at de er lavet af gode materialer i høj kvalitet, så de er robuste og har en lang holdbarhed. Derudover er sikkerheden også i top, idet alle gåbilerne er udstyret med gummibelagte hjul, hvilket gør, at de kører fast og stabilt på gulvet. Når gåbilen ikke bliver brugt til at udforske hjemmet med sjove køreture eller som en del af forskellige lege, så pynter gåbilerne fra Vilac superfint på børneværelset. Vilac laver altså et stort udvalg af forskellige smarte gåbiler, så der er en til enhver smag.

Tjek det store udvalg ud herunder.

Gå til forhandler →

Retro gåbil

Retro gåbilEr du på udkig efter en superflot gåbil til børn i et eksklusivt design, så skal du kigge næremere på retro gåbiler.

Disse gåbiler har, som navnet antyder, et retro look, hvilket gør dem superflotte at have stående fremme. En retro gåbil vil altså pynte i stuen såvel som på børneværelset. Disse gåbiler er lavet af metal, har gummibelagte hjul, men de er også udstyret med et komfortabelt sæde, så de små sidder godt. Desuden er en retro gåbil fyldt med diverse smukke detaljer – alt fra benzindæksel til for- og baglygter.

Disse gåbiler er altså lavet til dem, som går ekstrameget op i smart design, men hvor funktionaliteten og komforten stadig er i top. Retro gåbiler fås i mange forskellige farver og design, som gør det muligt for enhver at forelske sig i en af de små gåbiler.

Tag et nærmere kig på en retro gåbil ved at klikke herunder.

Gå til forhandler →

Little Tikes-gåbil

Little Tikes-gåbilMed gåbiler fra Little Tikes får du en smart gåbil, som er lidt ud over det sædvanlige. En Little Tikes-gåbil minder nemlig meget om en almindelig bil, idet de er udstyret med tag, rat, døre og andre detaljer, som barnet kender fra en rigtig bil. Gåbilerne har også et håndtag, som du som forælder kan holde fast i, for at dit barns sikkerhed er i top. I de fleste modeller er der en aftagelig bund, således at barnet enten kan blive skubbet rundt i sin Little Tikes-gåbil eller selv kan manøvrere sig frem med fødderne.

Denne gåbil fra Little Tikes kan desuden bruges både inde og ude, idet den er lavet af modstandsdygtige materialer. Disse gåbiler fås i mange forskellige design og farver, så der er helt sikkert en Little Tikes-gåbil, som falder i jeres smag! De sjove gåbiler opfordrer til sjove og aktive lege, hvor kun fantasien sætter grænser.

Se udvalget og læs mere om Little Tikes-gåbilerne herunder.

Gå til forhandler →

Thomas Tog-gåbil

Thomas Tog-gåbilVed at købe en Thomas Tog-gåbil til dit barn får du en supersjov gåbil med et genkendeligt design. Dit barn kender nemlig stensikkert Thomas Tog fra fjernsynet eller andre steder, hvilket kan gøre denne gåbil nærmest levende for barnet, hvilket blot er grobund for masser af sjove og fantasifulde lege.

Denne Thomas Tog-gåbil er tilegnet de lidt ældre børn, som kan gå selvstændigt, da bilen er udstyret med et håndtag, således at barnet kan skubbe vognen frem. Faktisk kan denne Thomas Tog-gåbil blæse sæbebobler, når den bliver skubbet fremad, hvilket gør den sjov for barnet. Gåbilen opfordrer altså til aktiv leg, og med denne sjove funktion bliver det svært for dit barn at lade gåbilen stå stille.

Gå til forhandler →

Hvor kan jeg købe en gåbil til børn?

Som forælder med en travl hverdag, kan det ofte være uoverskueligt at finde ud af, hvilken gåbil der passer bedst til ens barn. Derfor har vi med ovenstående beskrivelse af de mest populære gåbiler gjort det nemt for dig. Man kan finde rigtig mange gode tilbud på gåbiler online, så du behøver slet ikke at skulle ud i de fysiske butikker for at se udvalget eller for at spare penge. Nogle af de hjemmesider, hvor du finder de bedste tilbud på gåbiler, er: eurotoys.dk, mammashop.dk, coop.dk og only4kids.dk. Tjek disse sider ud, når du har tid, og glæd dit barn med en gåbil.