Aktivitetstæppe

Aktivitetstæppe

Med et aktivitetstæppe til dit barn får du den perfekte gave. Tæppet er utroligt godt for dit barns kreativitet og udvikling. Samtidig er et tæppe i sig selv noget, der forbindes med hygge og omsorg. Med et aktivitetstæppe kan barnet give sig hen til fantasien og læringen i rare omgivelser, samtidig med at tæppet vil sørge for, at barnet ikke slår sig, hvis han eller hun falder.

Indholdsfortegnelse

De bedste aktivitetstæpper

Der findes mange forskellige aktivitetstæpper på markedet med utroligt mange fine design. Aktiviteterne og tæppets tema vil variere meget, men fælles for alle aktivitetstæpperne er, at sikkerheden er i top og aktiviteterne er designet til at udvikle dit barns færdigheder.

Du kan få aktivitetstæpper i mange forskellige farver og mønstre. Vi garanterer for, at der er noget for enhver smag, og med de mange fine design er det let at finde et tæppe, som også vil passe godt ind i stuen eller på børneværelset. Dog er topprioriteten for tæpperne, at de mange farver og aktiviteter stimulerer dit barn og skaber nogle gode rammer for udvikling og læring. Herunder finder du et udvalg af de bedste og mest populære aktivitetstæpper.

Lamaze-aktivitetstæppe

Lamaze-aktivitetstæppeLamaze har en god erfaring med at producere børnevenligt legetøj og gode aktivitetstæpper. Lamaze har flere forskellige tæpper, som vil være gode til at stimulere dit barns fantasi og holde dem underholdt i mange timer med de mange strålende farver og spændende mønstre.

Lamaze har blandt andet et legetæppe til baby, som kan anvendes, allerede når dit barn er helt nyfødt. Med legetæppet kommer en behagelig pude, så barnet ligger godt under buen med de mange aktiviteter. Samtidig kan tæppet indstilles, så barnet både kan ligge på ryg, på mave og på siden, i takt med at barnet udvikler sig. Buens højde kan ligeledes indstilles, så den passer til barnets størrelse. Med et aktivitetstæppe fra Lamaze, får du et praktisk tæppe, da det let kan foldes sammen og pakkes væk, samtidig med at det tåler maskinvask. Du kan se meget mere til, hvad Lamaze kan tilbyde af aktiviteter herunder.

Gå til forhandler →

Tiny Love aktivitetstæppe

Tiny Love aktivitetstæppeMed et Tiny Love-aktivitetstæppe får du et sødt, kvadratisk tæppe med mange forskellige genstande og legetøj i luften inden for barnets rækkevidde. Her kan tiden let flyve afsted for barnet, da der er meget at se, røre og lytte til.

Det er svært ikke at falde for Tiny Loves gennemførte design. Du kan få tæpperne i mange forskellige mønstre og temaer med alt fra de lyserøde prinsessetæpper til solskinstæpper i livlige farver! Samtidig er der utroligt mange aktiviteter, hvilket dit barn uden tvivl vil elske, hvor der blandt andet er diverse lys og lyde, rangler, bideringe, spejl og knitrepapir.

Fælles for alle tæpperne er, at kvaliteten og brugervenligheden er i top – Med et tæppe fra Tiny Love behøver du ikke være påpasselig, da tæppet kan maskinvaskes, hvis det bliver snavset. Ligeledes kan det let pakkes sammen, så det ikke fylder i stuen eller på værelset, når det ikke er i brug, og yderligere er ophængningsringene justérbare, så tæppet let kan tilpas i takt med barnets udvikling. Du kan læse meget mere om aktivitetstæpper fra Tiny Love herunder.

Gå til forhandler →

Legetæppe fra Skin Hop

Legetæppe fra Skin HopMed et aktivitetstæppe fra Skin Hop får du nogle virkelig fine tæpper i flotte farver og design. De forskellige tæppers temaer er utroligt gennemførte og meget charmerende. Tæppet er blødt og børnevenligt, så dit barn kan få timevis af underholdning i trygge rammer med dette tæppe. De mange lyde, lys og aktiviteter vil uden tvivl vække begejstring hos enhver, samtidig med at dit barns motoriske evner og nysgerrighed bliver udviklet og udfordret.

Samtidig er det ikke kun på overfladen, at der er kælet for detaljen og gjort en dyd om at skabe nogle sikre og søde rammer for dit barn. Tæpperne er også uden BPA, PVC og ftalater, så du trygt kan lade dit barn hygge sig i timevis på dette aktivitetstæppe.

Er du på udkig efter et gennemført, charmerende og lærerigt aktivitetstæppe, vil du uden tvivl kunne lide det, som Skin Hops har at byde på. Tæpperne er farverige, hvilket er godt for barnet, men samtidig er de holdt i et stilrent design, så de vil skabe lidt hygge i stuen eller på børneværelset. Du kan se mere til aktivitetstæpper fra Skin Hops herunder.

Gå til forhandler →

Fisher Price legetæppe

Fisher Price legetæppeEr du på udkig efter et aktivitetstæppe til baby, vil et tæppe fra Fisher Price være det, du søger. Fisher Price har mange års erfaring med at designe og fremstille børnevenligt legetøj, som både børn og voksne vil holde af. Tæppet er blødt, så dit barn ligger behageligt, samtidig med at det kan maskinvaskes.

Sikkerheden og designet er i høj kvalitet, når du køber et tæppe fra Fisher Price. Samtidig er der mange spændende aktiviteter, som dit barn kan hygge sig med i timevis, da Fisher Price gør en dyd ud af at finde på spændende legetøj. De strålende farver vil tiltrække dit barns opmærksomhed, og med de mange nuttede dyr og spændende figurer vil dit barn uden tvivl være vild med Fisher Price’s aktivitetstæpper!

Med et tæppe fra Fisher Price får du et billigere legetæppe, men uden at der er gået kompromis med kvaliteten. Der er mange aktiviteter med lys og lyde, flotte farver og fine figurer – du kan se mere til Fisher Price’s legetæpper herunder.

Gå til forhandler →

Hvornår bruger børn et legetæppe?

Der er mange muligheder med et legetæppe. Har du et nyfødt barn, er legetæppet virkeligt godt til at stimulere barnet med tæppets mange flotte farver og mønstre. I takt med at din baby bliver ældre, vil barnet begynde at benytte sig af aktiviteterne, hvor tæpperne er gode for mange ting – både for udviklingen af fin- og grovmotorikken, af barnets kreativitet og for barnets udvikling.

Med andre ord kan dit barn ikke være for lille til et aktivitetstæppe. I starten vil tæppet måske i højere grad blive brugt som et komfortabelt afslapningssted eller en hyggekrog, hvor din baby kan blive positivt stimuleret. Samtidig vil der dog ikke gå lang tid, før barnet i højere grad lade sig fascinere af aktivitetstæppets mange stykker legetøj. Legetæppet er godt til, at dit barn kan udvikle sig hurtigt takket være de trygge rammer.

Fordele ved et legetæppe

Der er mange fordele ved både et aktivitets- og legetæpper. Forskellen på de to er, at legetæppet typisk vil bestå af en tyk og komfortabel måtte med flotte mønstre og farver, mens et aktivitetstæppe til babyen vil have et stativ eller nogle bøjler, hvorfra der vil hænge spændende legetøj, som barnet kan udforske og undersøge.

En fordel ved legetæppet er, at det hjælper barnets udvikling i en positiv retning, da tæppets formål netop er at udvikle barnets færdigheder og nysgerrighed.

Samtidig kan tæppet også være med til at skabe et frirum til dig som forælder – selvom du elsker at tilbringe tiden med dit barn, kan det være rart at have barnet placeret i spændende og trygge rammer, mens du ordner opvasken eller har lidt tid for dig selv, hvor du let kan holde øje med, og holde styr på, dit barn.

Se også babytæpper og puslepuder.