Babyuro

babyuro

Har dit barn svært ved at falde til ro efter dagens eventyr og oplevelser? Eller vil du gerne forkæle dit barn med en babyuro med fine figurer? Der er mange fordele ved en uro, da de bløde bevægelser har en beroligende effekt på barnet. Samtidig er det også virkelig hyggeligt med en babyuro hængende ned fra loftet, hvor vi har et stort udvalg af uroer til babyer i mange fine farver og mønstre.

Indholdsfortegnelse

Hvilke kan jeg vælge?

Der er mange forskellige slags babyuroer, hvilket gør det let at finde en, som er lige det, du søger. Har dit barn svært ved at falde i søvn og har brug for en hjælpende hånd med at falde til ro, kan en babyuro med en rolig melodi være en god idé. Bliver dit barn ofte bange om natten, vil det måske ikke være en dum idé at finde en uro med figurmotiv – så er der altid en ven lige ved siden.

En babyuro er god til at hjælpe barnet med at falde i søvn, og ofte vil uroens udseende ikke være det afgørende, da uroens bløde bevægelser i sig selv vil være nok til at få barnet til at give sig hen til søvnen. Vi har et bredt udvalg af uroer til babyer, og der vil helt sikkert også være en, som både store og små vil finde hyggelige.

Babyuro med musik

Babyuro med musikHvad end dit barn har svært ved at falde i søvn, eller du bare synes, det kunne være hyggeligt med lidt musik, er en babyuro med musik en mulighed. En uro er god til at hjælpe barnet med at falde til ro – og med en babyuro med musik vil der være mere hjælp til at få barnet til at falde til ro.

Du finder mange forskellige uroer med mange forskellige melodier – men fælles for dem allesammen er, at de er designet og udviklet til at lulle dit barn til ro. Du kan se meget mere om de forskellige babyuroer med musik.

Gå til forhandler →

Hæklet babyuroer

Hæklet babyuroerEn uro i hæklet materiale har en helt særlig charme. De afdæmpede farver og det naturlige look vil passe godt ind i de fleste hjem – måske vil det ikke kun være de små, som vil finde de hæklede figurer fine og flotte.

Det hæklede materiale vil få figurerne og dyrene til at virke livagtige, og børnene vil hurtigt føle sig forbundet til figurerne – du kan se et fine udvalg af hæklede babyuroer her. Søger du en uro i et stilrent design med hyggelige figurer, vil du med en hæklet babyuro få en uro, som vil være til glæde for både store og små.

Gå til forhandler →

Mange forskellige design

Alfons Åberg spilledåseEr du på udkig efter nogle velkendte ansigter, har vi et bredt udvalg af babyuroer med nogle af de mest højtelskede børnefigurer. Figurerne er lette at hænge op og kommer i et dejligt, blødt kvalitetsmateriale.

Hvad med den fine, brunhårede Alfons Åberg? Med sit glade smil og sit bløde materiale vil han hurtigt blive en god kammerat over sengen. Eller hvad med den fine papegøje Andrea og hendes makker Kaj?

De fleste børn har nogle favoritkarakterer fra fjernsynet, og de mange velkendte figurer vil hurtigt blive et hit – som barn må det være noget særligt at se en figur i fjernsynet, som er magen til ham eller hende, der passer på en i sengen. Du kan se vores udvalg af uroer her – en uro med fine figurer vil hurtigt blive en nær ven for dit barn.

Gå til forhandler →

Babyuro til værelset

En babyuro er ikke nogen ny opfindelse. Tværtimod er en uro noget, som er blevet brugt gennem mange år, og dette ikke uden grund. Uroen har en afslappende effekt på barnet, da det er beskæftiget uden at begynde at kede sig. Uroen skaber derfor nogle gode, trygge rammer, hvor barnet lettere falder til ro og falder i søvn.

Men selvom uroen ikke er nogen ny opfindelse, finder du til gengæld mange nye, fine design. Farverne og mønstrene er hyggelige og stilrene og vil skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Hvad end du foretrækker en hæklet eller økologisk babyuro, en babyuro med musik eller en med nogle fine dyr eller figurer, har vi lige noget for dig.

Se også: Aktivitetstæpper

Fordele ved en babyuro til værelset

En babyuro har mange fordele. Først og fremmest er den meget afslappende. De små, rolige bevægelser er gode til at dysse barnet til ro, samtidig med at figurerne hurtigt vil blive en del af hverdagen, så barnet kan sove trygt, selvom mor eller far ikke lige er ved barnets side.

Derudover kan uroen også virke stimulerende for barnets fantasi, da dyr og figurer virker meget levende for børn, og derfor hurtigt vil komme med på alverdens eventyr og barnets drømme.

Samtidig kan uroen også blive en god soveven, da det er trygt for barnet at vågne op til synet af de samme dyr eller figurer, som også var ved en, da man faldt i søvn. Mange børn ligger ofte og småpludrer og snakker med figurerne fra uroen, og uroen kan derfor være et hjælpende skridt på vejen mod barnets første ord og gode taleevner.

Læs også: Tyngdepose – Søvnhjælp til babyer og mindre børn