Dukkehus

dukkehus

Et dukkehus indbyder til flere timers leg, hvor dit barn virkelig kan fordybe sig i lege, hvor kun fantasien sætter grænser. Med et dukkehus bliver det muligt for barnet at imitere situationer fra virkeligheden, og sådanne lege elsker de fleste børn.

Dukkehuse er kendt for deres fine detaljer, som giver barnet mulighed for at styre dukkerne og indrette dukkehusene, som hvis det var et rigtigt hjem. Der findes rigtigmange forskellige dukkehuse på markedet, så for at gøre det nemt for dig har vi beskrevet de bedste og mest populære mærker inden for dukkehuse nedenfor.

Læs med og bliv meget klogere på, hvilket dukkehus der passer til dit barn!

Indholdsfortegnelse

Lundby dukkehus

Lundby dukkehusLundby er et af de største mærker, når det kommer til dukkehuse. Lundby har et kæmpestort udvalg af forskellige dukkehuse og tilbehør dertil. Hos dette mærke finder du altså alt, hvad du nogensinde kunne forestille dig af udstyr til et dukkehus, så det bliver så virkelighedsnært som muligt.

Du kan få alt fra køkkenudstyr til en dagligstue eller en have, så det er altså kun fantasien, som sætter grænser. Der er også mulighed for at få lamper, som kan tændes og slukkes, hvilket gør dukkehuset næsten lige så livagtigt, som hvis det var et rigtigt hus, hvilket er noget af de mest populære tilbehør blandt de fleste børn.

Du kan selvfølgelig også få dukker, som kan bo i dukkehuset, og her er udvalget også enormt, så dit barn kan skabe en hel familie med både børn og bedsteforældre. Der er altså masser af muligheder for at skabe sjove og kreative lege ved at vælge et dukkehus fra Lundby. Hos Lundby køber man selve dukkehuset uden tilbehør, hvilket gør det muligt for dit barn helt selv at indrette huset, lige som det ønskes. Denne mulighed for indretning skaber grobund for mange timers sjov leg, hvor dit barn rigtig kan udfolde sine kreative evner. Med små stickers kan barnet selv bestemme, præcist hvordan huset skal dekoreres, hvilket eksempelvis kan være tapetet på væggene. Disse stickers kan nemt pilles af og bruges igen, så dit barn kan ændre dukkehusets udseende. Dit barn kan eksempelvis nemt bytte rundt på stue og køkken.

Med et dukkehus stopper legen altså aldrig eller bliver kedelig, fordi der er så mange muligheder og så meget tilbehør, at kreativiteten ingen ende vil tage. Det er simpelthen kun fantasien, der sætter grænser, og derfor er der altså garanti for at bruge mange timer på sjove lege eller kreative påfund, hvis man har et dukkehus.

Klik herunder for at læse meget mere om Lundby-dukkehuse samt se det store udvalg.

Gå til forhandler →

Kidkraft dukkehus

Kidkraft dukkehusKidkraft har et fint udvalg af flotte dukkehuse, som indbyder til sjov og leg. Der findes en bred vifte af forskellige modeller i forskellige størrelser, lige fra eventyrlige dukkehuse til luksushuse.

Kidkraft er et amerikansk mærke, som er anerkendt for at fremstille legetøj og møbler af højeste kvalitet. Derfor er du altså sikret et dukkehus af virkelig god kvalitet, når du køber et dukkehus fra Kidkraft. En stor del af produkterne er fremstillet af træ, hvilket også gør sig gældende for en stor del af dukkehusene derfra. Dette gør dem robuste og yderst holdbare, og derfor kan et dukkehus fra Kidkraft holde i mange år. Fælles for alle disse dukkehuse fra Kidkraft er, at der følger møbler med til hver model, så det er bare at komme i gang med en god leg! Der er virkelig kræset for detaljerne i disse dukkehuse fra Kidkraft, som indeholder alt, hvad hjertet begærer.

Dukkehusene er store og har mange flotte og spændende rum, hvilket indbyder til mange timers kreative lege for dit barn. Nogle modeller er endda udstyret med lyd og lys, hvilket blot danner grobund for endnu flere sjove lege, fordi det bliver så virkelighedsnært som muligt. Grundet dukkehusenes størrelse, er det muligt at bruge større dukker, eksempelvis Barbie-dukker, når dit barn skal lege med dukkehuset. Derudover er det malet i flotte farver og smarte design, hvilket gør, at de passer perfekt på et børneværelse, hvor de vil være et dekorativt element i sig selv. Ønsker du at købe et stort og flot dukkehus til dit barn, som er fremstillet af yderst høj kvalitet?

Så skal du kigge nærmere på dukkehusene fra Kidkraft, hvilket du kan gøre ved at klikke herunder.

Gå til forhandler →

Playmobil dukkehus

playmobil Moderne feriehusPlaymobil er et meget anerkendt tysk mærke, som producerer plastiklegetøj i høj kvalitet. Dukkehuse fra Playmobil er yderst detaljerede og er udstyret med eksempelvis en ringeklokke, som kan ringe, en postkasse, som dit barn kan åbne og lukke, skabe og skuffer, der kan åbnes og lukkes, lys, som kan tændes og slukkes, og dyner i sengene. Med et dukkehus fra Playmobil er der altså ingen grænser for, hvor legen kan føre hen.

Der findes rigtig mange forskellige typer af dukkehuse fra Playmobil, og der fås så meget tilbehør, at dit barn kan skabe en hel by. Man kan simpelthen få alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til tilbehør, hvad enten det er en havefest, en bryllupsceremoni eller en blomsterforhandler. Dette danner grobund for, at dit barn virkelig kan være kreativ og bruge mange timer på forskellige lege. Værelserne til dukkehuset købes separat, og her er udvalget også enormt. Dette betyder, at dit barn kan indrette dukkehuset, præcis som det ønsker, hvad enten det vil skabe en fantasiverden med prinsesser og slotte eller lave et mere virkelighedsnært dukkehus med et børneværelse, et køkken og et soveværelse. Dette fantastiske udvalg skaber utallige muligheder, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag, så det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad den næste leg skal indeholde.

Ønsker du at glæde dit barn med et dukkehus af høj kvalitet, og som rummer så mange muligheder, at legen aldrig bliver kedelig? Så skal du klikke herunder for at se mere på det store udvalg af dukkehuse og tilbehør fra Playmobil.

Gå til forhandler →

Barbie dukkehus

Barbie dukkehusBarbie er et af de største og mest anerkendte legetøjsmærker i hele verden. Stort set alle små piger ejer en Barbie-dukke, som de elsker at lege med, så hvorfor ikke udvide legen med et flot dukkehus?

Barbie har et flot udvalg af superfine og farverige dukkehuse i forskellige modeller og størrelser, så der er noget til enhver smag. Fælles for alle dukkehusene fra Barbie er, at de er yderst detaljerede, med så mange forskellige realistiske genstande, at det ligner et rigtigt hjem. Et sådant dukkehus kan eksempelvis indeholde alt fra tallerkener og gryder til en hårbørste, en tablet eller et håndklæde, og i nogle af modellerne er der sågar elevator eller pool. Der er altså masser af udstyr, som danner grobund for mange timers sjove og kreative lege, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan ske. Nogle af modellerne er endda udstyret med lys- og lydfunktioner, som blot gør legen endnu sjovere og virkelighedsnær for de små.

De fleste af modellerne er nemme og praktiske at pakke sammen, hvilket gør det nemt at undgå rod på børneværelset. Dette gør også dukkehusene flytbare, så man kan have dem med forskellige steder hen. Dukkehusene fra Barbie er dog allesammen superflotte i deres farver, hvilket gør, at de pynter på ethvert pigeværelse.

Så hvis du er på udkig efter et fint og yderst detaljeret dukkehus i flotte farver, som indbyder til mange timers sjov og leg, så skal du klikke herunder for at kigge nærmere på dukkehuse fra Barbie.

Gå til forhandler →

Le Toy Van-dukkehus

Le Toy Van-dukkehusLe Toy Van er en engelsk virksomhed, som producerer luksuriøst legetøj i træ. Le Toy Van har et stort udvalg af trædukkehuse, som emmer af yndighed og god kvalitet. Dukkehusene er malet i flotte lyserøde og lilla farver, som gør, at de pryder ethvert rum, de står i. Både på inder- og ydersiden af dukkehusene er der kræset for detaljerne, hvilket ikke bare gør dukkehusene superflotte at se på, det indbyder også til alverdens fantasifulde lege. Vinduerne er eksempelvis udstyret med skodder, som kan åbnes og lukkes, mens tagene er skåret i flotte mønstre. Dette gør dukkehusene, sammen med de flotte farver, som de er malet i, helt unikke og utrolig smukke at se på.

Dukkehusene fra Le Toy Van er fremstillet af træ, hvilket gør dem yderst robuste, så de kan holde i mange år. Derfor egner dukkehusene sig også til børn helt ned til 3 år, fordi de kan tåle til en lidt mere hård behandling end andre dukkehuse. Ældre børn kan dog også sagtens få glæde af de flotte dukkehuse, og der er ingen grænser for, hvor gammel man må være; det er nemlig svært at lade være med at lade sig rive med, når man ser de flotte dukkehuse fra Le Toy Van.

Til nogle af modellerne medfølger der en masse flotte og detaljerede møbler, som pryder de flotte dukkehuse indvendigt, men der kan også købes et stort udvalg af ekstra tilbehør, så dit barn selv kan dekorere sit dukkehus, som det ønsker. De mange flotte og forskellige modeller sikrer, at der er noget for enhver smag. Fælles for alle dukkehusene fra Le Toy Van er dog, at kvaliteten er i top, og at de er supersmukke at se på, også når de ikke er i brug.

Vil du se nærmere på udvalget af de smukke dukkehuse fra Le Toy Van, så kan du klikke herunder.

Gå til forhandler →

Pippi Langstrømpe-dukkehus

Pippi Langstrømpe-dukkehusVi kender alle sammen Pippi Langstrømpe og hendes skøre og seje hus Villa Villakulla. Dit barn kan få sit helt eget Villa Villakulla-dukkehus, der er lavet i træ og indeholder en masse flotte detaljer, ligesom dit barn kender det fra fjernsynet.

Dette dukkehus er meget holdbart, hvilket gør, at de helt små børn på ned til 3 år kan være med.

Med til dukkehuset følger en legeplade i pap, som forestiller Pippis have, og en havn, hvilket blot opfordrer dit barn til at udfolde sine kreative sider i sjove lege. Desuden medfølger der et ark med klistermærker af blandt andet malerier, gardiner og et komfur, som kan placeres forskellige steder i huset, alt efter hvordan dit barn ønsker at dekorere det. Dette dukkehus er altså ideelt til de mindste børn, som elsker Pippi Langstrømpe, og dukkehusets detaljer giver mulighed for mange timers sjov og leg.

Læs mere om det fine dukkehus ved at klikke på knappen.

Gå til forhandler →

Møbler til dukkehuset

Der findes altså mange forskellige slags dukkehuse på markedet, og fælles for dem alle sammen er, at de danner grobund for rigtig mange timers sjove og kreative lege. Det er dog forskelligt, hvordan et dukkehus kan bruges. Nogle børn bruger det til fysisk at sidde med dukkerne og skabe en historie, hvor de eksempelvis imiterer, at dukkerne ”går i seng” og ”laver mad”, mens andre bruger timevis på at dekorere dukkehuset på forskellige måder. Ofte kan man nemlig tilkøbe møbler til sit dukkehus, ligegyldigt hvilken type man vælger. De fleste mærker har nemlig et stort udvalg af både møbler og dukker, som dit barn kan bruge, lige som det har lyst.

Der er altså masser af muligheder for at udfolde sine kreative evner, men de kan også bruges til at skabe uendeligt mange lege, hvor kun fantasien sætter grænser. Der findes så meget forskelligt flot og detaljeret tilbehør, så der er noget for enhver smag, som passer til enhver alder, men fælles er, at det indbyder til utallige kreative lege, så det er altså bare om at komme i gang!