Kugleramme

kugleramme

Er dit barn netop begyndt at lære tallene at kende, eller mangler det sjov hjælp til regnestykkerne? Så er en kugleramme en perfekt gaveidé. En kugleramme er et sjovt stykke legetøj for både de helt små børn og de lidt større, og den giver en god talforståelse. Kuglerammen kan bruges, når de helt små skal lære at tælle, og når matematikproblemerne for de lidt større børn skal løses på en underholdende måde. Derudover findes kuglerammerne med kugler i forskellige farver, så dit mindste barn både kan lære farverne at kende, og hvor mange kugler der er i hver farve.  Herunder introduceres nogle af de mest populære kuglerammer, så du kan finde den helt perfekte til dit barn.

Se også: Legekøkken i træ

Indholdsfortegnelse

Kugleramme i træ

Kugleramme i træ

Med den klassiske kugleramme i træ fra Wonderworld får du en flot kugleramme med masser af skønne farver. Denne kugleramme har en god og praktisk størrelse, så dit barn kan tage den med på udflugter og udnytte ventetider hist og her. Kuglernes mange farver gør læringen til en leg og skaber en god forståelse for problemløsninger. Kuglerammen er til børn fra 2 år, så hvis du står og mangler en god gaveidé til den mindste, er denne kugleramme en super løsning.

Se nærmere på kuglerammen i træ fra Wonderworld ved at klikke på knappen herunder

Gå til forhandler →

BRIO-kugleramme med ur og tal

BRIO-kugleramme med ur og tal

Ønsker du, at dit barn snart lære klokken at kende, er BRIO-kuglerammen med ur og tal det næste stykke legetøj, du skal se nærmere på. Med denne kugleramme fra den anerkendte legetøjsproducent BRIO får du et flot og farverigt design i træ og plastik, der er perfekt til legende læring. På den ene side af kuglerammen finder du et flot ur med bevægelige visere, så dit barn nemt og på en sjov måde kan lære klokken. På kuglerammens anden side er der en fin oversigt over tallene fra 1-10 samt billeder af, hvor mange kugler dit barn skal finde frem på kuglerammen for at ramme et specifikt tal.

Klik herunder for at se den flotte kugleramme med ur og tal fra BRIO.

Gå til forhandler →

Kugleramme med kridttavle

Kugleramme med kridttavle

Elsker dit barn at skrive eller tegne med kridt, er kuglerammen med kridttavle fra Bloomingville sagen! Denne kugleramme har et flot og moderne design i træ og med 10 rækker med pastelfarvede kugler i mint, rosa, gul og grå. Den fine kridttavle på kuglerammens bagside sikrer desuden, at dit barn kan skrive tal ned og lægge dem sammen på en sjov måde. Ved at man både kan bruge kuglerammens kugler samt skrive tallene på tavlen, får dit barn en rigtig god forståelse for logik og tal. Kuglerammen har ligeledes et håndtag i toppen, så den nemt kan tages med rundt omkring. Det søde pindsvin på kuglerammens to sider sørger desuden for endnu flere gode snakke.

Se den flotte ramme med kridttavle fra Bloomingville herunder.

Gå til forhandler →

Alfabetkugleramme til børn

Alfabetkugleramme til børn

Tænker du, at det kunne være sjovt at lære dit barn engelsk i en tidlig alder, er alfabetkuglerammen til børn fra Wonderworld en super gave. Kuglerammen er i træ og har en flot ramme med både bogstaver og tal. Bogstaverne kan ligeledes vendes, hvor dit barn på bagsiden finder sjove billeder med det pågældende bogstav. På tallenes bagsider er der tegnet prikker, så dit barn, ud over at øve sig på alfabetet, kan lære at tælle. Bogstavrammen er perfekt til de engelsklærende børn, idet tegningernes beskrivelser er på engelsk, så for eksempel A står for apple.

Læs mere om den smarte alfabetkugleramme til børn herunder.

Gå til forhandler →

Billig kugleramme fra Goki

Billig kugleramme fra Goki

Skal dit barn have en kugleramme, men ønsker du ikke at bruge alt for mange penge, er den billige kugleramme fra Goki løsningen. Denne kugleramme er i træ og har et klassisk, flot design. Rammens kugler er i regnbuens farver, så dit barn er garanteret en sjov omgang leg. Kuglerammen sikrer, at dit barn nemt kan lære at tælle, plusse og trække fra. Derudover kan dit mindste barn lære farverne at kende, samt hvor mange kugler der er i hver farve.

Klik på knappen herunder for at se den fine og billige ramme fra Goki.

Gå til forhandler →

Bornesiden.dk, har vi også meget andet legetøj og udstyr til børn. Se fx. vores guide til køb af legetøjskøkkener eller gåvogne.