Dukkevogn

Dukkevogn

Med en dukkevogn har dit barn mulighed for at udvide sine lege og gøre dem mere virkelige.

Næsten alle børn elsker nemlig at imitere deres forældre i forskellige lege, hvilket både ses, når barnet ”passer” sin dukke eller ”laver mad” i sit legekøkken. Især dukker er populære blandt de fleste børn, og med en dukkevogn har dit barn netop mulighed for at imitere de voksne. Vi hjælper dig på vej til at finde den perfekte model til dit barn, og derfor har vi nedenfor beskrevet de bedste og mest populære dukkevogne på markedet. Læs med og bliv meget klogere på udvalget.

Indholdsfortegnelse

Krea dukkevogn

Krea dukkevognDen klassiske Krea dukkevogn vil for mange være en velkendt model. Med sine røde og hvide farver er denne dukkevogn en klassiker på børneværelset. Denne model er lavet af træ, har et håndtag af metal og gummibelagte hjul, alle meget robuste materialer, som gør vognen i stand til at blive brugt flere generationer i træk. Med en Krea dukkevogn kan dit barn tage sine dukker med på tur og skabe sjove lege, hvor kun fantasien sætter grænser. Børn elsker, som skrevet, at efterligne sine forældre i lege, og med en rød vogn fra Krea bliver det endnu lettere end nogensinde før for dit barn at imitere en virkelig situation.

Se nærmere på en Krea vogn ved at klikke her.

Gå til forhandler →

Brio dukkevogn

brio dukkevognMed en dukkevogn fra Brio er der garanti for mange timers leg for dit barn. De fleste modeller ligner en klassisk barnevogn til forveksling, men er blot lavet i en mindre størrelse, så den passer til dit barns højde. Fælles for alle modellerne er, at de er fremstillet af utrolig høj kvalitet, så dit barn kan få glæde af en Brio dukkevogn i mange år. Dukkevognene kan desuden både bruges inden- og udenfor, hvilket danner grobund for en masse sjove lege. Disse dukkevogne fra Brio fås i mange forskellige farver og modeller, så det er sikkert, at der er noget til enhver smag. Derudover kan du få forskelligt tilbehør til din Brio dukkevogn, hvilket betyder, at dit barn kan imitere en virkelig situation i fantasifulde lege med sin dukke.

Læs meget mere om udvalget fra Brio og se det fine udvalg herunder.

Gå til forhandler →

Micki dukkevogn

micky dukkevognEr du på udkig efter en trædukkevogn i rød, som kan bruges af mindre børn, så kan du med fordel kigge nærmere på en dukkevogn fra Micki. Denne model er nemlig ikke særlig stor og egner sig derfor godt til lidt mindre børn. Metalhåndtaget og de gummibelagte hjul gør vognen velegnet til børn, som endnu ikke er helt sikre på egne ben. Dit barn kan nemlig støtte sig til denne Micki dukkevogn og derved have nemmere ved at holde balancen. Denne dukkevogn er med sin røde farve superfin at have stående på børneværelset, og grundet de gode materialer den er lavet af, kan den bruges igen og igen. En Micki dukkevogn egner sig altså perfekt som støtte til de lidt mindre børn, men kan faktisk bruges af alle, der elsker at lege med dukker.

Du kan læse meget mere om denne Micki vogn ved at klikke herunder.

Gå til forhandler →

Smallstuff dukkevogn

Smallstuff Dukkevogn - HvidEn Smallstuff dukkevogn passer, med sit søde og fine udseende, perfekt til den lille pige i hjemmet. Dukkevognen er lavet af flet, hvilket gør den meget unik og superflot at se på. Der medfølger en madras til dukkevognens kaleche, så dukken eller tøjdyrene kan ligge blødt, når de skal med på tur. Med en Smallstuff dukkevogn får du altså en superfin model, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. De fine, hvide hjul og det flotte håndtag får denne dukkevogn i flet til at se supereksklusiv ud, men materialerne er alligevel robuste, så dit barn kan få masser af glæde af den. Dette er altså en , man gerne vil have stående fremme, fordi designet er så gennemført, men samtidig danner den grobund for masser af sjove og kreative lege for dit barn.

Se den flotte Smallstuff vogn herunder.

Gå til forhandler →

Moover dukkevogn

Moover dukkevognDet danske legetøjsmærke Moover laver trælegetøj og har et stort fokus på kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Moover er anerkendt for deres unikke design, hvilket også afspejles tydeligt i denne dukkevogn. En vogn fra Moover er fremstillet af lakeret birketræsfinér og udstyret med gummihjul og er derfor superrobust og kan bruges i flere generationer i træk. Designet på dukkevognen er moderne, unikt og genkendeligt og opfordrer dit barn til mange sjove og fantasifulde lege. På dukkevognen er der udskåret et sødt lille hjerte, som fungerer som et slags vindue, så barnet altid har mulighed for at kigge ind til sin dukke, når den ligger i dukkevognen. Fælles for trælegetøjet fra Moover er, at det er fremstillet af bæredygtigt træ og malet med giftfri maling, så dit barn kan lege trygt og godt med legetøjet. Med en Moover dukkevogn får du altså en dukkevogn i træ lavet af bæredygtige og robuste materialer, og som har en unikt og flot design, som indbyder til masser af sjov og leg.

Du kan læse meget mere om den flotte Moover vogn ved at klikke herunder.

Gå til forhandler →

Sebra dukkevogn

Sebra Dukkevogn - Mørk RosaMed en Sebra dukkevogn får du en vogn, som er fremstillet af nogle gode materialer, og som har et supersødt design. Dukkevognen er lavet af krydsfinér, mens håndtaget er lavet af naturtræ, hvilket er nogle holdbare materialer, så dukkevognen kan tåle at blive brugt. Hjulene er gummibelagte, hvilket ikke blot gør dukkevognen nærmest lydløs, det sikrer også, at kørslen med dukkevognen er mere stabil og at dukkevognen ikke render fra dit barn. En Sebra vogn har et klassisk og enkelt design, hvilket gør den meget tidsløs. Dukkevognen kan altså bruges år efter år og stadig passe ind på ethvert børneværelse. Denne Sebra dukkevogn indbyder altså til masser af sjove lege og kan bruges igen og igen, samtidig med at den pynter på værelset.

Se nærmere på den flotte Sebra vogn herunder.

Gå til forhandler →

Dukkevogn i træ

Dukkevogn i træDer findes et stort udvalg af dukkevogne, og derfor kan det være svært for dig som forælder at finde ud af, hvilken der passer bedst til dit netop dit barn. Ved at vælge en dukkevogn i træ er der garanti for at få en superrobust dukkevogn, der kan tåle en lidt hårdere behandling, og som derfor kan holde i mange år. En trædukkevogn er især velegnet til de små, hvis motoriske evner ikke er helt færdigudviklede. En dukkevogn i træ er nemlig ofte simpel og let at køre med og kan samtidig skabe balance og stabilitet på de små børns gåture. Dog kan en trædukkevogn sagtens bruges af lidt større børn også! De fleste dukkevogne i træ har klassiske og tidløse design, hvilket gør, at de pynter, ligegyldigt hvor de står, når de ikke bliver brugt. At købe en dukkevogn i træ er altså et supergodt valg, hvis du har et mindre barn, eller hvis du ønsker en, som kan holde i flere generationer i træk, men som samtidig pynter på værelset eller i stuen.

Der er mange dukkevogne i træ at finde her

Gå til forhandler →

Dukkevognstilbud

Som forælder kan det være svært at finde tid og overskud til at finde den rette dukkevogn til sit barn. Derfor har vi hjulpet dig på vej ved at liste de bedste og mest populære ovenfor. Ved at købe en dukkevogn til dit barn online følger der en masse fordele. Du sparer ikke bare tid ved ikke at skulle rende rundt i fysiske butikker, men der er også penge at spare. Der findes nemlig mange dukkevognstilbud online, så det kan altså godt betale sig at bestille sin dukkevogn hjem fra nettet. Nogle af de steder, hvor du kan finde knaldgode tilbud er på eurotoys.dk og legebutikken.dk. Disse sider har et bredt udvalg af dukkevogne, så der er helt sikkert en, som falder i din smag, og som passer til dit barns alder og behov. Der findes dukkevogne i mange forskellige design, så du er garanteret at finde en, som passer ind i dit hjem. Det er altså både nemt, overskueligt og besparende at købe dit barns kommende vogn på nettet – og det bedste er: Du kan gøre det, lige præcis når du har tid!

Se også: Dukkehuse